29 / 04 / 2024

Evine elektrik faturası gelenler hemen baksın! 30 Haziran’a kadar başvurulması gerekir!

Evine elektrik faturası gelenler hemen baksın! 30 Haziran’a kadar başvurulması gerekir!

Evine elektrik faturası gelenlere duyuru yapıldı. 30 Haziran tarihine kadar başvurmanız gerekiyor. İşte detaylar!



BORÇLARIN SİLİNECEĞİ BELİRTİLDİ!

Gediz Perakende internet sitesi aracılığı ile gerçekleştirdiği beyanatla fatura borcu olan kişiler için bildiri yayınladı. Bu yapılan duyuruda, 31 Aralık 2021 tarihinden önce yapılan fatura dönemlerine dair asıl alacak, icra masrafı ve Avukatlık ödemelerini 30 Haziran 2023 tarihine kadar tek seferde ödeyen müşterilerin kalan faiz borçlarının silineceği ifade edildi. Kampanyanın coğrafi sınırlaması olmadığı, ülke genelinden başvuruların kabul edileceği de ayrıca dile getirildi.

Bu kampanyadan, 31.12.2021 tarihinden yani bu tarih dahil olmak üzere, önceki dönemlere ait yasal takibe konu fatura borcu bulunan, İkametgah, Kamu ve Özel Hizmetler Sektörü ile Diğer yani Ticarethane, Endüstri, Tarımsal Aktiviteler yani tarımsal sulama abone kategorisi içinde yer alan tüm müşteriler yararlanabilir. Kampanya kapsamında başvuru ve borç ödemeleri, şirket ile anlaşmalı olduğumuz Hukuk Büroları ve Müşteri İlişkileri Merkezleri ile temas kurularak şirket banka hesaplarına ya da veznelere nakit ödeme ve kredi kartı ile yapılabilir. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler başvuru ve ödemeleri 30 Haziran 2023 tarihine yapmalıdır bu tarihe kadar başvuru alımları yapılacaktır. Bu bahsedilen kampanya, icra dosyasındaki asıl alacak miktarı, icra masrafı, harç ve kanuni vekalet ücretinin peşin olarak tek seferde ödenmesi durumunda ise geçerliliği olacaktır. Kampanya ile ilgili daha detaylı bilgilere ulaşmak için ise 0850 800 0 186 numarasını arayabilir ve aklınızdaki soruları sorabilirsiniz.

TAKSİTLE BORÇ ÖDEME İMKANI!

Kredi Kartı ile gerçekleştirilmiş olan ödemelerde taksit olanakları anlaşmalı banka kartları ile sağlanabilecek olup, kart sahibi olan kişilerin banka tarafından ödeme noktalarında sunulan taksit adedi ve vade farkı, ilgili bankalar tarafından uygulanabilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön