05 / 05 / 2024

Eviniz kış için hazır mı? Doğal gaz faturasını düşürme yolları!

Eviniz kış için hazır mı? Doğal gaz faturasını düşürme yolları!

Havaların soğuması ile beraber evlerde de kış hazırlıkları başladı. Peki, kış için evin dekorasyonunda nelere dikkat edilmesi gerekiyor? İşte yanıtı...



Luxury Stone ve Billionaire Furniture Kurucusu İç Mimar Merve Aycan, kış dekorasyonları hakkında önemli bilgiler verdi. Her mevsimin ayrı bir rengi olduğunu belirterek konuşmaya başlayan Aycan, "İlkbaharda çiçek renkleri, sonbaharda kurumuş yaprakların rengi olan turuncu tonlar, yazın ise sarı ve deniz mavisi tonları kullanılır. Kışın rengi ise kar beyazı. Her mevsim odaları boyamak mümkün değil ancak kullanacağınız aksesuarlarla bile evinizin atmosferini değiştirebilirsiniz” şeklinde konuştu. Aycan, aksesuarlarda beyazın yanı sıra renk olarak krem, kahverengi, sıcak kırmızı tonlarının da tercih edilebileceğinin altını çizdi.

SICAK BİR ORTAM YARATIN!

Mobilyaların üstüne farklı örtü ve battaniyeler yerleştirilebileceğini belirten Aycan, bu şekilde hem görüntüyü güzelleştirebilireceğinizi hem de daha sıcak bir ortam sağlayabileceğinizi aktardı. Aycan, mumların kışın vazgeçilmezi olduğuna vurgu yaparak "Oturma odasından yatak odasına her odada farklı boyutlarda mumlar kullanabilirsiniz.  Ayrıca daha çok miskinlik yapılan kış mevsiminde oturma odalarındaki yastık sayısı artırılabilir. Sıcak bir ortam için daha büyük halılar da kullanılmalı” dedi.

DİNLENME KÖŞESİ MUTLAKA OLMALI!

Kışın evde daha çok vakit geçirildiğini hatırlatan Aycan, şunları söyledi:

“Odanızın bir kısmını dinlenme alanı ya da okuma köşesi olarak dekore edebilirsiniz. Böylelikle pencereyi gören bir yerde karın ya da yağmurun yağışını izleyebilir, günün yorgunluğunu atabilirsiniz” 

Peki, doğal gaz faturanızı nasıl düşürebilirsiniz? İşte yanıtı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön