04 / 05 / 2024

Evinizde Akdeniz rüzgarlarının esmesi için birkaç değişiklik!

Evinizde Akdeniz rüzgarlarının esmesi için birkaç değişiklik!

Evinizi kışın kasvetinden arındırıp mavi-beyazın, marin temasının renklerine göre yenilemeye ne dersiniz Komple bir dekorasyon değişikliğine de gerek yok, ev aksesuarları ambiansı değiştirmek için iyi bir seçenek olabilir...



 

Oturma odasından banyoya, evinizin her köşesinde Akdeniz rüzgarlarının esmesi için birkaç küçük değişiklik yapmanız yeterli. Ünlü markaların kampanyalarını da kaçırmayın.

Pek çok markada Akdeniz esintisi taşıyan şık yemek takımları, esprili dekoratif ürünler bulunuyor. Üstelik alışveriş yapmanın da tam zamanı! Cazip indirimler ve kampanyalar için son günler...

Turuncu, kırmızı, parlament mavisi gibi patlayan renkleri kullanmak cesaret ister. Highlight, yazın göz alıcı renklerini koleksiyonlarına taşıyor. İtalyanın el işçiliğiyle ünlü butik markası Carlesso tasarımda ince detaylara önem veriyor. Örneğin avize zincirlerini tasarıma uygun kumaşlarla süslüyor, şapkaları el işçiliğiyle ve ipek kumaşlarla hazırlıyor. Cam ürünleriyle ünlü Voltalina da Venedik stiline adapte ettiği canlı renklerle avize modasına farklılık getiriyor.

İçinden deniz geçen salon

Hem iç hem de dış mekan kullanımına uygun olarak tasarlanan Tuna Evin dekoratif aksesuar dünyası da görülmeye değer. Masa veya sehpa üzeri kullanıma uygun ithal vazolardan şamdanlara, mumluklardan tasarım objelere, küp, saksı, sandık ve birçok farklı formdaki saklama kutularına kadar istediğiniz her şeyi Tuna Evin aksesuar dünyasında bulabilirsiniz. Yazın canlılığını, ferahlığını ve eğlencesini evine taşımak isteyenlerin bir adresi de Habitat olmalı. Birbirinden orijinal ürünlerin yer aldığı dekorasyon ve tasarım mağazası Habitattaki indirimin bitmesine az kaldı, unutmayın!

Koleksiyon Mobilya geniş ürün yelpazesiyle yazın tüm enerji ve renklerini yaşam alanlarına taşıyan en önemli markalardan. Ege ve Akdeniz ruhunu yansıtan Behram yemek grubu yenilenen yüzüyle yaza özel hazırlandı. Faruk Malhan imzalı beyaz meşe kaplama ve lake malzemenin ön plana çıktığı Behram yemek grubu sakinlik ve huzur vadediyor.

Doğtaşın Mystic serisi; yatak odası, yemek odası, TV ünitesi ve salon takımından oluşuyor. İMOB 2011 tasarım yarışmasında en iyi yatak odası tasarım ödülü aldığını da hatırlatalım.   Dolap içindeki boy aynası, zengin aksesuarları ve karyola başlığındaki kapitoneli beyaz deri göz alıcı.

Albus ve Naturalyum modellerini görücüye çıkaran Dendro Parke, beyazı meşe ağacı dokusuyla birleştirerek modern ya da vintage tarzlarını tercih edenlerin gönlünü kazanmayı başardı! Beyaz rengin ferahlatıcı etkisini yabana atmayın!

Sofralar iç açıyor

Emsanın özel tasarım porselen kahvaltı takımları, sofralarınızı doğa kadar güçlü bir o kadar da zarif tasarımlarla buluşturuyor. 36 parçalık Quadrus Mozaik kahvaltı seti, mozaik desenleriyle süslü. Kütahya Porselen ise Open Stock serisiyle kişiye özel bir set oluşturma imkanı sunuyor. Open Stock adlı ürün grubundan, istediğiniz parçadan, dilediğiniz kadar  ürün satın alabilir, böylece ihtiyacınıza göre setler oluşturabilirsiniz. Yüzde 15 oranındaki yaz indirimini de ekleyelim.

Yatınız varsa yastığınız hazır

Sıcak yaz günlerinin başlamasıyla birlikte kışlıkların arasına kaldırılan yorganların yerini, birbirinden ferah kumaşlar alıyor. Sıcaktan uykuya dalmakta zorluk çektiğimiz şu günlerde, serin tutan kumaşlara yönelir olduk.

Dr. Mattressin yaz tekstilleri koleksiyonundaki tüm ürünler, terlemeyi önleyen kumaştan üretiliyor. Yüzde 100 organik kumaştan hazırlanan pike ve nevresimlerin nem transfer özelliği de var! Yani terlemeyi minimuma indirebiliyor.

Yastık By Rıfat Özbek mavi sulara yelken açan yatlara özel bir koleksiyon hazırladı. Mavi, yeşil, beyaz ve kırmızı renklerin harmanlanmasıyla ortaya otantik yastıklar çıktı. İlk kez yatlara özel bir yastık koleksiyonu hazırlayan ünlü tasarımcılar Rıfat Özbek ve Erdal Karamanın özel koleksiyonları İstanbul Nişantaşı, Alaçatı, ve Bodrum Maça Kızı mağazalarında...

Haftanın üç günü indirim var

Ikea mağazaları, Ayın Fırsat Ürünü kampanyasıyla her aya özel bir kampanya sunmaya devam ediyor. Temmuz ayının ürünü ise Nordby üç sepetli raf ünitesi... Temmuz ayına özel olarak 39.95 TLden satışa sunuluyor.  Ayrıca her hafta salı günleri oturma odası, çarşamba günleri yatak odası, perşembe günleri ise mutfak bölümünden seçilen belli ürünlerdeki indirim fırsatlarıyla evinizi yenileyebilirsiniz.

Mutfakta yüzde 50lik fırsat

Bernardo tüm günlük sofra ve mutfak ürünlerinde kaçırılmayacak bir kampanya düzenliyor. İhtiyacınızı belirleyip ikinci ürüne yüzde 50 indirim imkanından bir an önce faydalanın!

STAR

 


Geri Dön