05 / 05 / 2024

Evlenmeyi düşünen gençler bu fırsat kaçmaz!  Resmen açıklandı! Bu habere hemen bakın

Evlenmeyi düşünen gençler bu fırsat kaçmaz!  Resmen açıklandı! Bu habere hemen bakın

Türkiye'de meydana gelen enflasyonun ardından gelen düşük alım gücü, yatırımlarımızın yahut hayallerimizin önüne geçiyor. Evlenmeyi planlayan çiftleri zor durumda bıraktı. Gereksinimleri sahibi vatandaşlara birçok sahada sosyal yardım yapılırken seçimlerden sonra 'evlilik kredisi' yaşama uygulanacak



Kredi Nedir?

Kredi, finansal bir araçtır ve bir kişi ya da kuruluşun geçici bir süre için ihtiyacı olan parayı ödünç almasına izin verir. Kredi, bir borç anlaşmasıdır ve borç veren tarafından belirli bir faiz oranı ve geri ödeme koşulları ile verilir.

Kredi çeşitleri birçok farklı şekilde sınıflandırılabilir. Örneğin, kredi miktarına göre, küçük işletme kredileri, bireysel krediler ve kurumsal krediler gibi farklı türler mevcuttur. Kredi geri ödeme koşulları da farklılık gösterebilir ve belirli bir sürede, örneğin bir yıl veya beş yıl gibi belirli bir süre içinde geri ödenmelidir.

Evlenmeyi düşünen gençler bu fırsat kaçmaz!  Resmen açıklandı! Bu habere hemen bakın

Kredi almak, birçok insan ve işletme için önemli bir finansman kaynağıdır. Ancak, kredi borcu yüksek faiz oranları, ödeme zorlukları ve diğer risklerle birlikte gelir, bu nedenle kredi almadan önce dikkatli bir şekilde düşünülmesi ve geri ödeme planlaması gereklidir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs 2023 genel seçimleri öncesi AK Parti'nin vaatlerini açıklamaya devam ediyor. Erdoğan, izpaç yolunda hayatlarınız birleştirmek isteyen gençlere ilk 2 sene geri ödemesiz, 150 bin TL faizsiz kredi verileceğini açıkladı.

Gençler bu aşamada çekmiş oldukları faizsiz kredileri 2 sene sonra 48 aya varan taksitlerle ödeyecek. Kamu bankaları aracılığı ile  sunulacak olan krediye Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ın yanı sıra kurulması planlanan Aile ve Gençlik Bankası bu projeye destek sağlayacak.

Evlenmeyi düşünen gençler bu fırsat kaçmaz! Resmen açıklandı! Bu habere hemen bakın


Geri Dön