30 / 04 / 2024

Evleri sıradışı yapan tasarımlar!

Evleri sıradışı yapan tasarımlar!

Güneş gözlüğünden masa lambası, havada asılı duran şarap... Bu tasarımlar en sıradan evleri bile farklılaştırmak için ideal. Cool masa lambası, her mağazada görülebilen farklı lamba tasarımlarından biri



'Cool' masa lambası

Her mağazada farklı lamba tasarımlarına şahit olabilirsiniz. Bu da onlardan biri. Uber - cool olarak tabir edilen bu lamba 40 güneş gözlüğü kullanılarak tasarlandı. Vespa'nın gökyüzü mavisi motosiklet gidonunun da kopyalandığı ürün şık bir masa lambası olabilir.

Koltuğa Hint dokunuşu

Asya mobilyası ve Hindistan'a özel renkerlin birleşiminden oluşan ürün bir Pinakin Patel tasarımı. Farklı renkleri ve ipek kumaşlarıyla ayrı bir zenginlik yaratan sedir-koltuk, şıklığıyla da dikkat çekiyor.

Lavabo sıradanlıktan çıktı

Banyolara dizayn girdikten sonra her şey çok değişti, ortaya 'oturma odası' gibi banyolar çıktı. Bu lavabo da o tasarım banyoların en hoş parçalarından biri. Mevcut bir ürünü sıradanlıktan çıkarıp farklı bir şekilde banyoya uyarlayan Lyring firmasının tasarımcıları, lavabo giderini vazgala yönlendirerek farklı bir ürün ortaya çıkardı.

Açık havada parti yapanlara

Kış mevsimine girdik ama güneş tepemizden eksik olmuyor. Havalar iyi giderken bir outdoor parti verme niyetindeyseniz Jamey Allsop'un geceyi aydınlatan damla ürünü müthiş bir renk yaratabilir. Güneş enerjisiyle aydınlanan fener farklı bir atmosfer yaratılmasını sağlıyor.

Bu tutacak yerçekimini yendi

Lasso Rope'un şarap tutacağı tam bir tasarım ürünü. Yer çekimine meydan okuyan ürün, evinde farklı tasarımlara yr açmayı sevenler için ideal.

Nereyi istersen ayır

Küçük bir eviniz varsa ve daha kullanışlı hale getirmek istiyorsanız bu oda ayracı tam size göre. Oda mantığından hoşlanmayanlar için dizayn edilen ayraç ile özel hayat da gizli kalmış oluyor.

SABAH


Geri Dön