30 / 04 / 2024

Evlilik hazırlığı yapanlar dikkat! Beko'dan kaçırılmayacak fırsatı! 18 Nisan 2023 fiyat listesi...

Evlilik hazırlığı yapanlar dikkat! Beko'dan kaçırılmayacak fırsatı! 18 Nisan 2023 fiyat listesi...

Beko'dan üçlü beyaz eşya setinde kaçırılmayacak cazip fırsat... Buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesini Beko'dan birlikte alın, süper indirimden yararlanın. Peki, Beko beyaz eşya seti ne kadar? İşte detaylar...



Beko'dan üçlü beyaz eşya setinde kaçırılmayacak cazip fırsat... Buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesini Beko'dan birlikte alın, süper indirimden yararlanın. 

Evlilik hazırlığı yapanlar dikkat! Beko dan kaçırılmayacak fırsatı! 18 Nisan 2023 fiyat listesi...

Beko seçili buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinden oluşan 3'lü beyaz eşya setini Oliz uygulamasına özel indirimle satışa sundu. 16 - 30 Nisan 2023 tarihleri arasında Beko'nun sunduğu cazip fırsatı değerlendiren herkes indirim avantajından yararlanacak.

Beko'nun beyaz eşya 3'lü bahar setinde yer alan ürünler: 9 kilo yıkama kapasiteli CM 9101 Çamaşır Makinesi, 4 programlı BM 4044 Bulaşık Makinesi ve 477 litre hacme sahip üstten donduruculu 970475 MB No Frost Buzdolabı.

Beyaz eşyada son bir yılda yaşanan fiyat artışları başta evlilik hazırlığı yapan çiftler olmak üzere tüketicileri ucuz ürün arayışına yöneltti. Beko'nun en popüler buzdolabı, bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi modelini bir araya getiren fırsat paketi, yeni yuva kurarken uygun fiyat ve kaliteyi birlikte arayanlara güzel bir fırsat sunuyor. 

İşte Beko Beyaz Eşya 3'lü Bahar Seti Fiyat Listesi...

 


Geri Dön