Genel

Evlilik sözleşmesi yapmak isteyenlere yeni dönem gelişmesi! Sözleşme detay ve şartları! 

Son dönemlerde evlilik sözleşmeleri alanında yaşanan yenilikler, bu alandaki düşünceleri ve uygulamaları değiştirecek gibi görünüyor. Evlilik sözleşmelerine gelen değişiklikleri özellikle de çiftleri ilgilendiren bir konu olarak gündemde yer aldı.gündem oluyor

Günümüzde, evlilik sözleşmeleri daha fazla kabul görüyor ve çiftler arasındaki ilişkilerin yönetimini basitleştiriyor. gündem oluyor. Bu sözleşmelerin duygusal anlamda ilişkilere zarar verme ihtimalini düşünenler olsa da, bu eğilim giderek daha da kabul görüyor. Hem toplumda tanınan isimler hem de genel halk, bu sözleşmelerin hem mevcut hem de potansiyel problemleri çözmede etkili bir yöntem olduğunu anlıyor. Artık evlilik sözleşmelerinde sosyal medya kullanımı da devreye girecek.

Sosyal medya kullanımı da artık evlilik sözleşmelerine dahil olacak

Sosyal medyanın artan etkisi, çiftlerin yaşamlarına yeni bir dinamik getiriyor ve bazen bu durum, çiftler arasında sorunlara neden olabiliyor. Bu trend, evlilik sözleşmelerinin içeriğini de etkilemeye başladı. Çiftler, daha yolun başındayken sosyal medya kullanımına dair kuralları belirlemeye ve bu konudaki anlaşmalarını resmi hale getirmeye başladılar.

Kanal D'nin haberine göre, sosyal medya kullanımının çiftler arasında kıskançlık krizlerine yol açması, bu yeni düzenlemelerin ortaya çıkmasında önemli bir rol oynuyor. Bu durum, çiftlerin birbirleriyle olan iletişimlerini ve sosyal medyada neyin kabul edilebilir olduğunu belirlemek için yeni bir yolun açılmasına neden oluyor.

Sosyal medya kullanımı tazminata bile neden olacak

Sosyal medya etkileşimleri, özellikle partnerinizin takip ettiği kişiler, yaptığı yorumlar, beğendiği gönderiler ve attığı mesajlar, artık çiftler arasında güven meselesi haline geliyor. Bu durum, ilişkilerin niteliğini ve dinamiğini önemli ölçüde etkiliyor.

Dolayısıyla, bu durum evlilik sözleşmelerinin kapsamına da dahil oluyor. Çiftler, daha sağlıklı ve güvene dayalı bir ilişki oluşturmak adına, sosyal medya kullanımıyla ilgili kuralları belirliyor ve bu anlaşmaları sözleşmelere dahil ediyorlar.  Eğer sözleşmeye dahil edilen bu maddelere rağmen bir taraf, sosyal medya hesabını kapatmaz veya karşı cinsle mesajlaşmaya devam ederse, bu durumda, sözleşme koşullarını ihlal ettiği için eşine tazminat ödemekle yükümlü olacak.

Yeni evlenecekler müjde! 150 bin TL'lik faizsiz evlilik kredisi veriliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan evlenecek çiftlere dev müjde! Başvurana faizsiz 150 bin TL verilecek

150 bin TL yüzde 0 faizli evlilik kredisi başvuru şartları neler?