27 / 04 / 2024

Evora İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?

Evora İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora İstanbul

İhalesi Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilecek olan Evora İstanbul dükkan fiyatları ne kadar sorusuna 123 bin TL'den başlıyor cevabı veriliyor. Projede 77 adet ticari birim açık artırma ile satılıyor...



Ödemelerin peşin ya da vadeli olarak gerçekleştiği  Evora İstanbul  dükkan fiyatları ne kadar sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Evora İstanbul Tuzla projesinde yer alan 3 bin 371 metrekare orta öğretim okulu 10 milyon 500 bin TL muhammen bedeli ile, 3 bin 820 metrekare poliklinik ise 17 milyon TL muhammen bedeli ile satışa sunuluyor. 


İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da inşa edilen Evora İstanbul dükkan fiyatları ne kadar sorusuna dükkanların fiyatları metrekare ve konumuna göre değişiyor cevabı veriliyor. 


Evora İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?


Toplam muhammen bedeli 111.6 milyon TL olarak belirlenen  Teknik Yapı  Evora İstanbul'da 77 adet ticari ünite açık artırma ile satışa sunuluyor.


Evora İstanbul Residence projesinin içerisinde yer alan ticari birimler 17 metrekare ile 3 milyon 820 bin 32 metrekare arasında değişen alanlara sahip.


Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Evora İstanbul dükkan fiyatları ne kadar sorusuna yanıt olarak 123 bin TL'den başlıyor deniliyor. Projenin ihalesi 28 Ağustos saat 15.00'da gerçekleşecek. 


Evora İstanbul satış ofisi telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön