28 / 04 / 2024

Evora İstanbul'da Teknik Yapı kredinin yarısını sağlıyor!

Evora İstanbul'da Teknik Yapı kredinin yarısını sağlıyor!

Teknik Yapı, Ataşehir'de başlattığı 1.322 dairelik Evora İstanbul Deniz projesinde 1 ay boyunca peşinat ve faizi sıfıra indirecek, ödemeleri 6 ay sonra başlatıp takip eden 24 aya yayacak. Şirket, müşterilere daire fiyatının yansı için bünyesinde finansman



Teknik Yapı, Ataşehir'de Emlak Konut GYO'nun hasılat paylaşımı modeli kapsamında gerçekleştirdiği Evora İstanbul Deniz projesinde "Teknik Yapı'dan üçlü paket" sloganıyla 1 ay sürecek yeni bir kampanya başlattı. Bu kapsamda peşinat ve faiz sıfıra inerken, ödemeler 6 ay sonra başlıyor ve takip eden 24 aya yayılıyor. İstanbul'a gelen yaklaşık 30 bin kişinin beklentilerini değerlendirdikten sonra böyle bir kampanya düzenlediklerini kaydeden Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, projeden daire almak isteyen müşterilerin peşinat ve banka kredisinden kaynaklanan faiz yükü nedeniyle geri döndüğünü, düzenlenen yeni kampanyanın bu iki soruna köklü çözüm getirdiğini belirtti.

Durbakayım, "Bugüne kadar yapılan uygulamalarda daire fiyatının yüzde 25'nin peşinat olarak ödenmesi zorunluydu. Geriye kalan yüzde 75'i için banka kredisi kullanılabiliniyordu. Bizim düzenlediğimiz kampanyada ise, isteyen müşterilerimiz daire fiyatının yarısı için Teknik Yapı'nın finansman gücünden yararlanabilecek. Yararlandığı miktar için sıfır faizli 24 aylık vadeye yayılan bir ödeme planı hazırladık. Bu plan içindeki ilk 6 ayda ise hiçbir ödeme talebinde bulunmuyoruz. Böylece bizden daire almak isteyenler için faiz yükünden arındırılmış orta vadeye yayılı ve yüklü olmayan bir taksit imkanı yaratık. Daire fiyatının diğer yarısı için, müşterinin isteğine göre banka kredisi seçeneği her zaman açık olacak" diye konuştu. Evora İstanbul Deniz projesinde 55-108 metrekarelik 1+l'ler 109 bin 400 liradan, 93-177 metrekare arasındaki 2+l'ler 163 bin 300 liradan, 141 metrekare 3+l’ler ise 253 bin 700 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Evora İstanbul Deniz'de iki adet spor salonu, fitness, oyun salonu, bilardo, kafe, çocuk parkı, basketbol sahası, trambolin, tırmanma duvarı, açık ve kapalı havuz ile birlikte 211'i açık 984'ü kapalı olmak üzere toplam 1.195 araçlık otopark alanı yer alıyor. Bir ay boyunca sürecek kampanya, Evora İstanbul Projesi'nin birinci etabı ve Evora İstanbul Marmara için de geçerli olacak. Satışına Mart 2012'de başlayan Evora İstanbul Deniz projesi 2014 Eylül ayında teslim edilecek.

Nihal Yuvacan/Vatan


Geri Dön