28 / 04 / 2024

Evora İzmir fiyat bilgisi!

Evora İzmir fiyat bilgisi!

Firma: Teknik Yapı Halk GYO

Proje: Evora İzmir

Emlak Konut GYO güvencesi ve Teknik Yapı-Halk GYO ortaklığı ile hayata geçirilen olan Evora İzmir fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.



Evora  İzmir  projesi Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile hayata geçiriliyor. Projedeki konutlar için ön talep toplanmaya başlandı.

Konut, ticaret, park, kültür ve turizm fonksiyonlarının yer aldığı  Evora İzmir  projesi Emlak Konut güvencesiyle inşa ediliyor. 

1.090 bağımsız bölümün yer aldığı projede 35 adet ticari ünite ve 121 oda kapasiteli bir otel de mevcut.

Evora İzmir fiyat bilgisi!

Evora İzmir fiyat bilgisi kapsamında en düşük fiyat 475 bin TL'den başlıyor. Projede 1 oda 1 salondan, 6 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor.

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na dahil olan Evora İzmir projesinde Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasındaki tüm koşullar geçerli olacak.

Kampanya kapsamında satış bedeli üzerinden yüzde 10 indirime ek olarak indirimli satış bedeli üzerinden sadece yüzde 10 peşinat ile 120 aya kadar 0,98 vade farkı ile bankasız ve kefilsiz konut sahibi olunabiliyor. 

Projede; açık yüzme havuzu, spor salonu, buhar odası, bay-bayan soyunma odaları, hamam, sauna, sergi, konferans ve balo salonları bulunuyor.

Tel: 444 10 08
Web: http://www.evoraizmir.com/


projeye sor



Geri Dön