28 / 04 / 2024

Evora İzmir fiyat listesi!

Evora İzmir fiyat listesi!

Firma: Teknik Yapı Halk GYO

Proje: Evora İzmir

Teknik Yapı ile Halk GYO ortaklığında Emlak Konut GYO'nun Alsancak'ta satışa çıkardığı arsası üzerinde inşa edilen Evora İzmir'de ön satışlar başladı. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Evora İzmir fiyat listesi...



Emlak Konut GYO güvencesiyle ve Teknik Yapı ile Halk GYO imzası ile  İzmir  Alsancak Umur Bey Mahallesi'nde hayata geçirilen Evora İzmir'de ön satışlar başladı.

Evora İzmir projesi 1.090 konuttan oluşuyor. Projede 35 adet ticari ünite ve 121 oda kapasiteli otel yer alıyor. Proje ağırlıklı 1+1 olmak üzere 6+1 büyüklüğe kadar 5 farklı daire tipinden oluşacak.

Evora İzmir fiyat listesi
Evora İzmir'de satılık daire fiyatları 475 bin TL'den başlayarak değişiyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına dahil olan projede yüzde 10 indirim yapılıyor. Projede ayrıca yüzde 10 peşinat ödendiğinde 2 ayrı ara ödeme yapılıyor ve kalan bedel için 120 aya kadar 0,98 vade farkı ile ödeme yapılıyor.

Çeşitli sosyal alanların yer aldığı  Evora İzmir  Alsancak projesinde açık yüzme havuzu, sauna, sergi, konferans salonu, spor salonu, buhar odası, bay-bayan soyunma odaları, hamam, balo salonu bulunuyor. 


Tel: 444 10 08
Web: http://www.evoraizmir.com/


projeye sor



Geri Dön