30 / 04 / 2024

Evora İzmir’de fiyatlar 475 bin TL'den başlıyor!

Evora İzmir’de fiyatlar 475 bin TL'den başlıyor!

Emlak Konut güvencesiyle Teknik Yapı ve Halk GYO’nun yaptığı Evora İzmir’de satış başlıyor. 1.6 milyar TL hasılat taahhüdüyle alınan arazide, hasılat şimdiden 1.8 milyar liraya yükseldi. 



Karma proje olarak hayata geçirilen Evora İzmir’de rezidans, otel, ticari alan olmak üzere çeşitli üniteler yer alıyor. 35 bin 600 metrekare alanda 8 bloktan meydana gelecek olan projede, 1049 rezidans, 121 odalı bir otel ile yaklaşık 19 bin metrekare park ve yeşil alan bulunacak. 

Milliyet Gazetesi'nden Duygu Erdoğan'un haberine göre Emlak Konut GYO’nun Haziran 2017’deki  İzmir  Konak 1. etap hasılat paylaşım ihalesini 1 milyar 672 milyon lira teklifle kazanan Teknik Yapı, ağustosta projeye Halk GYO’yu ortak etmişti. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, projenin tanıtım toplantısında; yeni hasılat oranını 1.8 milyar lira olarak açıklarken, bu sayede Emlak Konut GYO payının da arttığını kaydetti.

Emlak Konut GYO’nun ‘arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı’ ihalesinden alınan arazide yükselecek olan Evora İzmir’de ön talep dönemi ise devam ediyor. Bu süreçte bine yakın ön talep alan projede metrekare satış fiyatları 8 bin 150 liradan başlarken, satış fiyatları ise 475 bin liradan başlangıç gösteriyor. 

Web: http://www.evoraizmir.com/


Geri Dön