01 / 05 / 2024

Evora İzmir'in ticari alanları satışta! Metrekare fiyatı 105 bin 700 TL'den başlıyor! 

Evora İzmir'in ticari alanları satışta! Metrekare fiyatı 105 bin 700 TL'den başlıyor! 

Emlak Konut GYO önderliğinde, Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile hayata geçirilen Evora İzmir'in ticari alan ve mağazaları satışa çıktı. İşte detaylar...



Evora  İzmir  projesinde yer alan ticari alan ve mağazalar lansmana özel fiyat ve fırsatlarla satışa sunuldu. Projede bulunan ve açık hava ticaret merkezi özelliği taşıyan ticari üniteler, hem Evora İzmir’deki konut sahiplerine hem de İzmir halkına hitap edecek. 

Evora İzmir’de satışa sunulan 82 adet ticari ünite, mağaza kullanımına da uygun şekilde tasarlandı. 

Evora İzmir projesi, Emlak Konut GYO önderliğinde, Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile hayata geçiriliyor. 

Evora İzmir in ticari alanları satışta! Metrekare fiyatı 105 bin 700 TL den başlıyor! 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Evora İzmir projesindeki cepheleri hem projeye hem de caddeye bakan ticari ünitelerin büyüklükleri brüt 42,06 ile 1.145,65 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Ayrıca, projede, büyüklükleri 7,9 metrekare ile 172,9 metrekare arasında değişiklik gösteren ön kullanım alanları da bulunuyor.

Projede yer alan ticari alanlar için büyüklükleri 33,28 ile 431 metrekare arasında değişen özel depolar da bulunuyor. 

Evora İzmir in ticari alanları satışta! Metrekare fiyatı 105 bin 700 TL den başlıyor! 

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, konuya ilişkin açıklamasında Evora İzmir’in konut, ticaret ve park fonksiyonlarını bir arada barındıran yapısıyla kente değer katacağına dikkat çekti ve projedeki konut ve ticari fonksiyonlarının da buna göre tasarlandığının altını çizdi. 

Projenin İzmirlilere maddi ve manevi kazanç sağladığına ilişkin inançlarının tam olduğunu dile getiren Durbakayım, satıştaki konutlarda sunulan fırsat ve potansiyel kazancın şimdi de ticari alanlarda da sunulacağını belirtti.

Durbakayım, ticari ünitelerin insanların şık ve lüks bir caddede hem ihtiyaçlarını karşılayabilmesine hem de iyi vakit geçirmesini sağlayacağına vurgu yaptı. Projede bulunan ticari alan ve konutlardaki net/brüt metrekare arasındaki oranın ortalama yüzde 30-32 seviyesinde olduğunun altıı çizen Durbakayım, bölgedeki en avantajlı net metrekare birim fiyatına sahip olduğuna dikkat çekti. 

Evora İzmir in ticari alanları satışta! Metrekare fiyatı 105 bin 700 TL den başlıyor! 

EVORA İZMİR FİYAT LİSTESİ 10 EKİM 2023 

Evora İzmir projesinde yer alan ve büyüklükleri brüt 42 ile 1.145 metrekare arasında değişen ticari ünitelerin brüt metrekare fiyatı 105 bin 700 Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Projede anlaşmalı bankalarla kredi imkanının yanı sıra, şirket bünyesinde 0 vade farkı ya da maksimim yüzde 1.99 vade ile taksit seçeneği de sunuluyor. 

Web: https://www.evoraizmir.com/ 

Tel: 444 1 008

Hayat City Mahmutbey ön satışta! Özak GYO'dan Mahmutbey'e yeni proje! 

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 20 villa!

Deniz manzaralı İz-Marin Villaları satışta! Hemen teslim!


 


Geri Dön