05 / 05 / 2024

Evra Group 4 ödülle 2011'e adını yazdırdı!

Evra Group 4 ödülle 2011'e adını yazdırdı!

Anadolu yakasının "İlk ve Tek" Oto AVM'si Oto World Asya'nın proje ortaklığı ile gündemde oldukça yer bulan Evra Group, 2011 yılı vergi ödemeleri konusunda aldığı 4 ödülle güven tazeledi...




Özel sektör firmalarının, vergilerini düzenli ödemesinin devlet gelirlerini arttırarak işsizlik gibi ekonomik sorunların çözümlenmesine sağlayacağı katkı bilinen bir gerçektir. 


Bu katkıyı arttırmak amacıyla önemli çalışmalara imza atan İstanbul Ticaret Odası, son "Başarılı Vergi Mükellefleri" ödüllerini 2011 için dağıttı. En son Anadolu yakasının "İlk ve Tek" Oto AVM'si Oto World Asya'nın proje ortaklığı ile gündemde oldukça yer bulan Evra Group, 2011 yılı vergi ödemeleri konusunda aldığı 4 ödülle güven tazeledi. 

Teknik Katı Atık Ltd. Şti. ve Has- Cihan İş Ortaklıktan ile Gümüş Madalyalar alan Evra Group, Çevre İnşaat Ltd. Şti. ile de "Takdirname" ye layık görüldü. Toplamda 4.700. 298 TL vergi ödeyen Evra, Cihan Temizlik İnşaat Ltd. Şti. ile de evine Bronz Madalya götürdü. 


VATANDAŞLARIMIZA DA KATKIMIZ OLSUN İSTİYORUZ

Evra Group Başkanı Hasan TOPALOĞLU; "Evra Group olarak hizmet kalemlerimiz arasında atık toplama, geri dönüşüm, atık bertaraf tesislerinin kurulması ve işletilmesi, cadde-sokak temizliği ve inşaat var. Yer aldığımız her sektörde büyük bir titizlikle çalışıyoruz, yaptığımız her işin arkasındayız. Vergi konusunda da son derece hassasız. Bu hassasiyetin devletin ve müşterilerimizin gözünde olumlu algılandığını ve bize döndüğünü de gözlemliyoruz. Özellikle son 3 yıldır İstanbul Ticaret Odası ile sıkı çalışma halindeyiz. 


Bu çalışmalarımız sonrasında 2011 yılında 2 Gümüş, 1 Bronz Madalya, 1 de " Takdirname " kazandık. Bu ödüller hem gururumuzu okşuyor hem de daha fazla çalışıp Altın Madalya'yı kazanma konusunda bize azim veriyor. 


Ortadoğu


Geri Dön