28 / 04 / 2024

Zorlu Gayrimenkul, MIPIM 2011 'e hazırlanıyor!

Zorlu Gayrimenkul, MIPIM 2011 'e hazırlanıyor!

Zorlu Gayrimenkul, Fransa 'nın Cannes şehrinde 8-11 Mart tarihleri arasında düzenlenecek dünyanın en prestijli gayrimenkul buluşması MIPIM 2011 'e damgasını vurmaya hazırlanıyor



Zorlu Gayrimenkul, Fransa 'nın Cannes şehrinde 8-11 Mart tarihleri arasında düzenlenecek dünyanın en prestijli gayrimenkul buluşması MIPIM 2011 'e damgasını vurmaya hazırlanıyor. Fuar kapsamında Zorlu Center ve Zorlu Levent projelerini tanıtacak olan Zorlu Gayrimenkul, MIPIM 2011 'in 8 Mart 'taki açılış gecesi sponsorluğunu İstanbul 'a “Değer ” kazandırmayı önceliği olarak gören Zorlu Center projesi ile üstlendi.

Zorlu Center 'in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek açılış gecesi eski İstanbul ve Modern İstanbul konseptleri kapsamında yaklaşık 6.000 kişilik özel konuğu ağırlayacak. Açılış gecesi için Türkiye 'ye özel gösterilerin de hazırlığını yapan Zorlu Center; böylece İstanbul 'un tanıtımını da gerçekleştirecek. İstanbul 'un değerleri olan; Mısır çarşısı, Türk müzikleri, Türkiye 'ye özel yemek ve içecekler sunulurken, modern İstanbul konsepti içerisinde ise İstanbul siluetini oluşturan muhteşem şehir görselleri ziyaretçilerle paylaşılacak. Ayrıca çeşitli gösteri ve dinletiler ile zenginleştirilecek özel gecede Koreograf Ziya Azazi de semazen gösterisi yapacak. Burhan Öcal ve All Stars Grubu ile DJ Can Hatipoğlu ise sahne performansları ile tüm konuklara keyifli anlar yaşatacak.

Zorlu Gayrimenkul, dünyanın dört bir yanından 18.000 katılımcının beklendiği fuarda ise en prestijli alanlardan biri olan Riviera salonunda 63 metrekarelik standında, Zorlu Center ile birlikte Zorlu Levent projelerini dünyanın en prestijli ve önde gelen projeleri arasında tanıtacak.

Sadece Türkiye 'de değil Avrupa ve bölge ülkelerinde de merakla takip edilen Zorlu Center, ayrıca “Regeneration and Masterplanning ” kategorisinde “MIPIM Architectural Review Future Project Awards 2011 ödülünü kazandı.

İngiliz mimarlık dergisi Architectural Review ve dünyanın önde gelen emlak fuarı MIPIM işbirliği ile organize edilen MIPIM Architectural Review Future Project Awards jürisi değerlendirmesinde söz konusu projelerin yaratıcı, güncel ve iyi mimarlık örnekleri olarak yatırımcı beklentilerini karşılamalarının yanı sıra, toplumsal yaşama katkı sağlamalarına, çevresel ve sosyal sorumluluk bilinci ile tasarlanmış olmalarına dikkat ediyor.

Zorlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Emre Zorlu ise MIPIM 2011 kapsamında düzenlenecek konferansta tüm dünyadan gayrimenkul profesyonellerinden oluşan katılımcılara hitaben “Investment Lab Turkey: Too good to be true ” panelinde konuşma yapacak.


Geri Dön