09 / 05 / 2024

Ev're Gedizler 'in yüzde 35'i satıldı!

 Ev're Gedizler 'in yüzde 35'i satıldı!

Yüzde 90'ı yeşil alana ayrılan proje 250 milyon TL'ye hayata geçiyor. İki etap halinde teslim edilmesi planlanan Gedizler EVre'de stüdyo, 1 + 1, 2 + 1, 3 + 1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor




Gedizler Grup, mevcut kampanya boyunca projenin yüzde 35'inin satışını gerçekleştirdi. Firma kampanya süresi boyunca da bu oranların artacağını öngörüyor. 


Otomotiv sektörünün önde gelen gruplarından Gedizler Grup tarafından İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen Ev're projesi, başlattığı sonbahar kampanyasıyla 4 farklı ödeme seçeneği ve 134 bin liradan başlayan fiyatlarla konut sahibi olma fırsatı sunuyor. 


Yüzde 90'ı yeşil alana ayrılan proje 250 milyon TL'ye hayata geçiyor. İki etap halinde teslim edilmesi planlanan Gedizler EVre'de stüdyo, 1 + 1, 2 + 1, 3 + 1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Toplam 4 blok ve 408 daireden oluşan Gedizler Ev're Eylül 2015'te teslim edilecek. Kampanya kapsamında dairenin yüzde 10'unu peşin ödeyen müşterilere, yüzde 20'sini Ekim 2014'te ve bir diğer yüzde 20'lik dilimini ise Mayıs 2015'te ödeme imkanı sunuluyor. Geriye kalan yüzde 50'lik kısmı ise banka kredisiyle taksitlendiriliyor. Peşinatı olmayıp daire sahibi olmak isteyenlere özel düzenlenen kampanya kapsamında ise peşinatlar yüzde 1 seviyesinden başlıyor. Tüketicilere yüzde 12'lik dilimlerle, Ekim 2014 ve Mayıs 2015'te ödeme seçeneği sunan Gedizler Yapı, konut bedelinin kalan yüzde 75'lik kısmına ise banka kredisi kullandırıyor. Üçüncü ödeme alternatifinde faizsiz taksitler dikkat çekiyor. Firma, dairenin yüzde 50'sini peşin ödemek isteyen tüketicilere geriye kalan yüzde 50'lik kısmında 36 ay faizsiz taksit imkânı sunuyor. Son ödeme seçeneği ise tamamı peşin ödemelerde avantaj sağlıyor. Tamamını peşin ödemek isteyen tüketicilere yüzde 75'e kadar banka kredisinin yanı sıra, yüzde 5 indirim uygulanıyor. Kampanya bu yıl sonuna kadar devam ediyor. Gedizler Grup, mevcut kampanya boyunca projenin yüzde 35'inin satışını gerçekleştirdi. 


Düşük peşinat ve taksit uyguluyoruz Gedizler Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Gediz, Gedizler Yapı olarak sektöre yön veren kampanyalara devam edeceklerini kayderek şunları söyledi: "Sunacağımız sektör oyuncularına üham verip, bir yandan da daire sahibi olmak isteyenlere düşük peşinat ve taksitlerle daire sahibi yapacağız." 



Dünya


Geri Dön