01 / 05 / 2024

Evre Gedizler ödeme planı!

Evre Gedizler ödeme planı!

Firma: Gedizler Yapı

Proje: Evre Gedizler

Dairelerin 2015 yılının Ekim ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülen Evre Gedizler ödeme planı kapsamında vade farksız 36 aya kadar taksitlendirme imkanı sunuluyor. İsteyenler banka kredisi de kullanabiliyor...



Toplam 4 blok halinde yükselen  Evre Gedizler  ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. İçerisinde toplam 443 adet daire bulunan proje,  Gedizler Yapı  tarafından hayata geçiriliyor.


Evre Gedizler ev fiyatları:

Stüdyo daireler 207 bin TL'den,

1 oda 1 salon daireler 347 bin TL'den,

3 oda 1 salon daireler 557 bin TL'den,,

4 oda 1 salon daireler 657 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 


Konutların satışlarına devam edilen Evre Gedizler ödeme planı kapsamında sıfır faizle 36 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor. Projede yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Evre Gedizler ödeme planı!


Evre Gedizler projesi nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesi deniliyor. Projenin sosyal imkanları arasında; sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center, spor alanları yer alıyor. Projede teslim tarihi Ekim 2015 olarak belirlendi.


Evre Gedizler ödeme planı!


Evre Gedizler ödeme planı kapsamında konut tutarının yüzde 10'luk kısmı peşin olarak verildikten sonra kalan tutarın yüzde 20'lik kısmı 2 ara ödeme olarak ödeniyor. Kalan konut bedelinin ödemesinde ise banka kredisi kullanılıyor. 


Evre Gedizler Sancaktepe adres!


Sancaktepe Evre Gedizler iletişim!


Evre Gedizler Sancaktepe resimleri!


Gedizler Evre Gedizler iletişim:

Telefon: 0216 311 88 00

Web Adresi: www.ev-re.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön