28 / 04 / 2024

Ev're projesinde konut fiyatları 182 bin liradan başlıyor!

Ev're projesinde konut fiyatları 182 bin liradan başlıyor!

Türkiye'nin en stil sahibi konut projesi" ödülünü alan proje, Gedizler Yapı'nın imzasını taşıyor. İstanbul Anadolu Yakası'nın yeni cazibe merkezlerinden biri olarak kabul edilen Sancaktepe'de inşa edilen Ev're projesinde konut fiyatları 182 bin lira...



İSTANBUL Anadolu Yakası'nın yeni cazibe merkezlerinden biri olarak kabul edilen Sancaktepe'de inşa edilen Ev're projesinde konut fiyatları 182 bin liradan başlıyor.


Moda dünyasının 'Oscar Ödülü' olarak nitelendirilen "3. Fashion TV Moda Ödülleri" nde Türkiye'nin en stil sahibi konut projesi" ödülünü alan proje, Gedizler Yapı'nın imzasını taşıyor. 


Kampanya yapıyor Kampanya kapsamında konut almak isteyenlere, konut bedelinin yüzde 50'sini peşin, kalan yüzde 50'sini de sıfır faiz ile 36 ay Ev're'de ilk etap daireler, 1 yıl sonra teslim edilecek. İkinci etap ise yaşam alanlarıyla 28 bin metrekare arazi üzerine inşa edilecek.

taksitle ödeme imkanı sunuluyor. Daire fiyatının yüzde 25'ini peşin ödemeyi tercih edenlere ise, yüzde 75'lik kısmı için de cazip faizli banka kredisi ile ödeme imkanı sunuluyor. Ev're projesinde daireler 45 ile 221 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. 

Normal kat ve bahçe dubleksleri olmak üzere 14 ayrı tipte dairenin yer aldığı projede 1+1 daireler, 182 bin liradan satılıyor. 


Dünya Gazetesi 


Geri Dön