01 / 05 / 2024

EVRE’de teslimler 5 ay öne çekildi! Nisan 2015’de daire teslimleri başlıyor!

EVRE’de teslimler 5 ay öne çekildi! Nisan 2015’de daire teslimleri başlıyor!

Anadolu Yakası’nın yatırıma en elverişli bölgesi Sancaktepe’de inşaatı hızla süren Evre Gedizler, iki farklı kampanyayla yatırımcıların ve ev sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.




Anadolu Yakası’nın yatırıma en elverişli bölgesi Sancaktepe’de inşaatı hızla süren EVRE, iki farklı kampanyayla yatırımcıların ve ev sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. 


Kampanyalardan

1. kampanya ise %50’ı peşin %50’ı 0 faizli 50 ay vadeli taksit fırsatından oluşuyor.

2.kampanya %5 peşinat, Ekim 2014’te %10, Ocak 2015’te %10 ödemenin %75’lik kısmı ise banka kredisi taksitlerine bölünüyor ve ödemeler Nisan 2015’te gerçekleşecek olan ev tesliminden 3 ay sonra TEMMUZ 2015’de başlıyor.


EVRE’DE DAİRE FİYATLARI

Stüdyo daireler 157 bin liradan,

1 oda 1 salon daireler 227 bin liradan,

2 oda 1 salon daireler 377 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler 587 bin liradan,

4 oda 1 salon daireler 707 bin liradan başlıyor.


Metro, 4100 yataklı şehir hastanesi, Türkiye’nin sayılı eğitim kurumları ve 3. Köprü yatırımlarından en fazla etkilenecek bölge olan Sancaktepe’nin yıldız projesi EVRE, hem konumu hem de tüm malzemelerde kendini gösteren kalitesiyle göz kamaştırıyor. Metro ve şehir hastanesine 5 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ise 15 dakika mesafede olan EVRE konutlarının, yatırımcıların ilgisini böyle kolayca toplamasının bir başka sebebi de projenin arkasında Gedizler markasının olmasıdır. 25 yıllık geçmişe sahip otomotiv firması Gedizler, ağaçlara saygılı, yeşiliyle göz kamaştıran projesi Ev’re ile markalı konut sektöründe çıtayı yükseltiyor. Aydos Ormanları’na komşu EVRE konutları, bölgenin yeşil doğası ve temiz havasını da içinde barındırıyor. Mimarisiyle, ferah bir yaşam alanı sunan, dört cephesi açık ve güneş ışığını çok iyi alan EVRE konutlarında her kat, bahçede yeşillikler arasında yaşıyormuş hissini veriyor. 


EVRE konutları, meyve ağaçları, onlarca çeşit bitki ve yapay su alanları bulunan botanik bahçesi, tenis kortları, basketbol sahası, voleybol sahası, çok amaçlı spor alanları, yürüyüş parkuru, bisiklet ve paten yolu, açık hava pilates alanı, fitness, vitamin bar, sauna, 550 m2alanları, kafe ve kapalı/açık otopark gibi hayatı kolaylaştıracak doğal ve sosyal yaşam alanlarıyla da sakinlerine, mutlu ve yeşil bir yaşam alanı sunuyor. Tamamlanmış gerçek yapının içinde düzenlenen örnek daireler, EVRE konutlarını yakından tanımak isteyen müstakbel sakinlerini ve yatırımcılarını bekliyor...


Geri Dön