05 / 05 / 2024

Evril Turkuaz projesi Erenköy'e Feng Shui sanatını getirdi!

Evril Turkuaz projesi Erenköy'e Feng Shui sanatını getirdi!

Firma: Evril Yapı

Proje: Evril Turkuaz

Anadolu Yakasında birçok başarılı projeye imza atan Evril Yapı’dan bir ilk. Sektörün öncülerinden Evril Yapı Avrupa ve ABD’de ünlü sanatçı ve politikacıların kullandığı Feng Shui sanatını Kadıköy’e getirdi.



Feng Shui Çevre ve insan arasındaki uyumu temel alan kadim bir Çin felsefesidir. Geçmişi 6000 yıl öncesine dayanan öğretide evlerin doğru alanlara kurulması, mekânların enerjilerine uygun şekilde kullanımı ve dönemsel olarak bu enerjilerin canlandırılması amaçlanır. Kelime anlamı Rüzgâr ve Su olan Feng Shui felsefesine göre mekânların enerji alanları belirlenebilir ve yapılan pusula ölçümlerinin de yardımıyla denge ve uyum sağlanabilir. Temel felsefe Çi yaşam enerjisinin doğru konumlandırılarak kişinin doğa ve mekânlar ile uyum içinde olması yin/yang dengesinin sağlanması üzerine kuruludur

Hem mekân ve insan enerjilerinin uyumunu hem de zamanın getirdiği olumlu olumsuz etkileri de kapsayan detaylı analizlerde doğru mekân seçimi, sağlık ve bereket alanındaki gelişmeler takip edilebilmekte ve kişinin kariyer yaşamından sağlığına, maddi gelirlerinden ilişkilerine tüm olumlu yönlerinin aktive edilmesi ve olumsuz enerjilerden kaçınılması öngörülür. Feng Shui uygulaması ile;


Evril Turkuaz projesi Erenköy e Feng Shui sanatını getirdi!


Projenin başlangıcında doğru arazi seçimi

Kat planlarının uygulanması

Dekorasyon yapılması

Arazi ve bina giriş kapıları için öneriler 

Mevcut projeler ve evler için de

Seçenekler arasından kişiye en uygun evin seçilmesi

Tadilat önerileri

Dekorasyon önerileri

Mekân ve orada yaşayanlarla ilgili bilgileri ve pusula ölçümleri doğrultusunda teknik olarak projelendirilmektedir.


Özellikle ABD ‘de Donald Trump, Oprah Winfrey, Bill Gates, Steven Spielberg, George Clooney, Sting, Donna Karan,Madonna gibi birçok ünlü sanatçı, işadamı ve politikacının yanısıra Coca Cola, Citibank, Marks & Spencer gibi birçok firmanın uyguladığı bilinen Feng Shui son dönemde Türkiye’de de oldukça yaygınlaştı.  


Evril Turkuaz projesi Erenköy e Feng Shui sanatını getirdi!


Uluslararası Feng Shui Derneği IFSA onaylı sertifikası bulunan  Evril Yapı  Satış ve Pazarlama Direktörü Yasemin İlhan, Evril Yapı’nın Erenköy’de bulunan Turkuaz Projesinde Feng Shui sisteminin mükemmel bir şekilde uygulandığını, yılsonuna kadar sürecek olan fiyat ve ödeme kolaylıklarından yararlanılması gerektiğini vurguluyor.



Web: http://www.evril.com.tr/


projeye sor



Geri Dön