06 / 10 / 2024

Evsa, herkese hayalindeki evi kurma şansı sunuyor!

Evsa, herkese hayalindeki evi kurma şansı sunuyor!

Galvenizli hafif çelik sistem evler, Amerika’da 50 yıldır, Avrupa’da 30 yıldır ve Türkiye’de son 10 yıldır kendini kanıtlamış bir yapı tekniğidir...




Galvenizli hafif çelik sistem evler, Amerika’da 50 yıldır, Avrupa’da 30 yıldır ve Türkiye’de son 10 yıldır kendini kanıtlamış bir yapı tekniğidir. Duvar kalınlıkları betonarme ile aynı ölçülerde olmasına rağmen izolasyonu dört kat daha güçlü olması, temele fazla yük bindirmeden depreme dayanıklı ve sağlam olması, kısa sürede yapımının gerçekleştirilmesi, istenilen projeye uygulanabilmesi, estetik modeller yaratılabilmesi ve son derece sağlıklı yapılar olup, kaplama malzeme seçeneklerinin fazla olmasından dolayı, tercihlere göre geniş fiyat aralıklarında maliyetler oluşturulabilmesi açısından oldukça avantajlı bir sistemdir.

‘Artık herkes kendi evini kendi yapabilir’ derken işin mühendislik gereken kısmını biz zaten yapıyoruz yani çelik karkasın  imalatını ve montajını yapıyoruz kalan kısmı müşteri kendi zevkine göre görsellikler katarak bol anternatifli inşaat sektöründeki kaplama malzemelerini kullanarak tamamlayabiliyor. Bunun için mimar-mühendis olmaya gerek kalmıyor. İşin bu kadar pratikleşmiş olması özellikle inşaat ve emlak sektöründeki çalışanlara ek gelir kapısı yaratmaya ve yeni projeler üretmeye teşvik ediyor. İster kendine ister müşterisine bu hizmeti verebilecek herkese kapımız açık, her türlü işbirliğine hazır olduğumuzu belirtmek isteriz.

0216 443 43 41     
www.evsacelik.com     
  

 

 


Geri Dön