06 / 10 / 2024

Herkesin merak ettiği o sorunun yanıtı İslam Memiş'ten geldi! Ben olsam...

Herkesin merak ettiği o sorunun yanıtı İslam Memiş'ten geldi! Ben olsam...

Yaptığı her açıklama yatırımcılar tarafından oldukça yakından takip edilen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş herkesin merak ettiği o sorunun yanıtını verdi. Peki "Dolar mı Euro mu?" işte İslam Memiş'in konu ile ilgili o yanıtı...




Yaptığı her açıklama yatırımcılar tarafından oldukça yakından takip edilen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Euro'da bekleyenler olduğuna dikkat çekerek pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan "Dolar mı Euro mu?" sorusuna cevap verdi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, döviz kurlarına ilişkin öngörülerini paylaşırken,  "Yatırımcıların gözdesi dolar uluslararası piyasalarda kısa vadede güçlü duruşunu korumaya devam edebilir. 3 hafta kadar önce altın ve gümüş için dolarda bekleyenler için de avantaj görünüyor" ifadelerini kullandı.

Herkesin merak ettiği o sorunun yanıtı İslam Memiş ten geldi! Ben olsam...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, TV100'de kaleme aldığı yeni yazısında yatırımcılar için de kritik soruyu sorarak kendi öngörüsünü açıkladı...

"Şimdi Euro'da bekleyenler şuna karar vermeli: Dolar mı, euro mu?" sorusunu soran Finans Analisti İslam Memiş, şu şekilde devam etti:
"1,05'den Euro almak için dolar tercih ederdim, altın ve gümüş ons da beklediğim düşüş için de dolar tercih ederdim.
 Açıkta kalmamak için Türk Lirası karşısında avantajlı görülen bir durumdaydı. Sepetteki dolar ağırlığını yavaş yavaş Euro'ya çevirmek isteyenler, bu beklentileri göz önüne almalı."

Yatırımcılar ve vatandaşların iç ve dış piyasaya hakim olmak amacıyla yakından takip ettiği altın ve döviz kurundaki son ve güncel veriler merak ediliyor. 

Ekonomik ve finansal kararlar üzerinde önemli etkilere sahip olan dolar ve Euro'nun bugünkü fiyatlarını öğrenmek isteyen yatırımcılar arama motorlarında "Euro kaç TL?" ve "1 Dolar kaç TL?" gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Peki, dolar - Euro fiyatları bugün kaç TL? İşte son dakika döviz kurları 6 Ekim 2024...

Dolar: 34,23 Türk Lirası (alış), 34,24 Türk Lirası (satış)
Euro: 37,62 Türk Lirası (alış), 37,63 Türk Lirası (satış)

 

TOKİ’den Ekim 2024 bombası! 1.813 konutluk 6 yeni kampanya geliyor!

Ünlü gayrimenkul uzmanı arazi almak isteyenler için Çanakkale Biga’daki fırsat bölgeleri açıkladı!

Araç alacaklar dikkat! 48 ay vadeli 400 bin TL taşıt kredisinin aylık taksitleri ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön