30 / 04 / 2024

Evviva Residence'ta konutlar Eylül sonunda teslim edilecek!

Evviva Residence'ta konutlar Eylül sonunda teslim edilecek!

Evviva Residence konseptli projede yer alan konutların teslimatları Eylül sonunda gerçekleştirilecek. 4 bin 700 metrekarelik alan üzerinde konumlandırılan projede toplam 174 konut yer alıyor. Konutlarının tümünün satışı gerçekleştirildi...



Evviva Residence, Evviva Yaşam Merkezi ve Evviva Gümüş City projeleriyle Günde 10 TLye Ev kampanyası başlatan Bulut İnşaat, konut piyasasındaki durgunluktan etkilenmeden satışlarına devam etmekte. Müşterilerine banka kredisi kullanmadan konut sahibi olma imkanı sunduklarının altını çizen Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, konut ve ihtiyaç kredisine gelen faiz artışlarının konut satışlarını etkilemediğini belirtiyor.

Bulut İnşaat son dönemde hayata geçirdiği Evviva konseptli projeleriyle 2000 aileyi ev sahibi yaptı. Günde 10 TLye Ev kampanyası ile konut satışına yeni bir boyut getiren Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut; Evviva konseptli projelerimizde konut sahibi olmak isteyenlere günde 10 TLden başlayan taksitlerle imkanlar sunduk. Vade farksız 60 aya kadar taksit seçenekleri sağladık.  Kampanyamıza ilgi beklediğimizin de üzerinde oldu. Dairelerimizi satışa çıkardığımızda çok doğru bir kampanya yaptığımızı bir kez daha anladık. Yıllardır ev sahibi olmak isteyen ancak yeterli birikimi olmayan çok sayıda insana bu imkanı sunduk. Sabit tuttuğumuz taksitlerimizle son dönemde konut ve ihtiyaç kredilerine gelen faiz artışını bizim müşterilerimiz yaşamadılar. Kampanyalarımız önümüzdeki projelerde de devam edecek, bu sayede daha çok insan hayallerine kavuşacak. En temel ilkemiz olan ucuza kaliteli konut sunma isteğimiz gerçekleşti ve gerçekleşmeye devam edecek. dedi.

Evviva Residence

Bulut İnşaat Yaşasın! Ev Bu İşte sloganıyla yola çıkarak konforu, güveni, kaliteyi, ulaşım rahatlığını ve muhteşem peyzajı Evviva Residence konseptli projesinde hayata geçirdi. İstanbul Esenyurtta 4 bin 700 metrekare alan üzerinde bulunan toplam 174 daire Eylül sonunda sahipleriyle buluşacak.

0212 853 27 93

www.bulutinsaatyapi.com
[email protected]


Geri Dön