28 / 04 / 2024

Exen İstanbul adres!

Exen İstanbul adres!

Firma: Sur Yapı

Proje: Exen İstanbul

Exen İstanbul adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Exen İstanbul projesindeki daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor



Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Exen İstanbul adres bilgileri öncesinde projeden bahsedelim.  Exen İstanbul  Evleri, Anadolu Yakası'nda Çamlıca'da yer alıyor. 


Sur Yapı Exen İstanbul Çamlıca satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydan geliyor. 


3 etaptan meydana gelen proje kapsamında rezidans kulesi 48 kattan meydana geliyor. Diğer iki blok ise yatay olarak 8 ve 13 katlı tasarlandı. 


Exen İstanbul adres!


Sur Yapı Exen İstanbul Çamlıca ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 KDV uygulanıyor. Ayrıca banka kredisiyle de taksitlendirme yapılıyor. 


Sur Yapı Exen İstanbul Çamlıca teslim tarihi ilk etap için hemen. Projede spor alanları, kapalı otopark, sauna, fitness center, buhar banyosu, yeşil alanlar, dinlenme alanları, yüzme havuzu, oyun alanları, cafe, yürüyüş yolları ve güvenlik bulunuyor. 

Exen İstanbul adres!

Exen İstanbul adres: Çamlıca Bölgesi, Tantavi Mahallesi, Mandıra Caddesi No:20 Ümraniye 34764 İstanbul


Sur Yapı Exen İstanbul iletişim

Telefon: 0216 316 79 90

Web Adresi: www.exenistanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön