05 / 05 / 2024

Explore Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Explore Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çakır tarafından kuruldu. 



Explore Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çakır tarafından kuruldu. 

Explore Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatları yapmak , satmak, kendi hesabına arazi ve arsa almak bunlar üzerine veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerine kat karsılıgı binalar yapmak. b. Kuyumculuk dükkanı isletmek, islettirmek ve magazalar zinciri olusturmak. c. Her türlü altın, gümüs, bronz,platin, pırlanta, yakut, safir, elmas, inci, zümrüt, ve diger kıymetli madenlerden ve taslardan mamül her türlü mücevherat, bilezik, kolye, yüzük gibi takı ve süs esyalarının imalatını, toptan alım-satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak. d. Altın, gümüs ramat evleri, ifraz üniteleri, tamir atölyeleri kurup isletmek. e. Egitim ve ögretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarının izin verdigi her seviyede ana okulu, ilk ögretim okulu, lise, yüksek okul ve üniversite açabilir ve isletebilir. f. Lise ve fakültelere hazırlık kursları, yabancı dil kursları açmak. g. Egitim amaçlı yurt içinde ve yurt dısına ögrenci göndermek ve getirmek. h. Çesitli mesleki alanlarda beceri kazandırmak maksadıyla sanat ve meslege yönelik(bilgisayar, daktilo, muhasebe, modelistlik, stilistik) egitim ve ögretim vermek, özel dershane ve kurs açıp isletmek. ı. Sirket yurt içinde sürücü belgesi, SRC belgesi, Psikoteknik vermek amacıyla sürücü kursları açmak. i. Egitim ve ögretim amaçlı her türlü laboratuvar kurmak, robotik kodlama kursu ve laboratuvarı açmak, maker egitimi vermek, araç ve gereç, döküman ve labovatuvar malzemelerinin alımı-satımı, ithal ve ihracatını yapmak. j. Yurt içinde ve yurt dısına turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dısında konaklama, seyahat tasıma, rehberlik hizmetleri yürütmek. k. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmus acentelere ortak olmak, turistik amaçlı otel açmak ve isletmek. l. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulasım araçları için her türlü bilet satma ve bu maksatla bilet satıs yeri açmak. m. Ögrenci ve personel tasımacılıgı yapmak. n. Egitim, ticari ve turistik vizeler hakkında her türlü danısmanlık yapmak. o. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü ithalat ve ihracat yapmak. ö. Yurt dısından yurt içine ve yurt dısından yurt içine çalısma amaçlı eleman getirmek ve götürmek. p. Yurt dısından gelen elemanların çalısma ve oturum izinleri için her türlü danısmanlık takip yapmak. r. Sirket ürün pazarlamak için internet siteleri kurup e-ticaret yapmak.


Geri Dön