27 / 04 / 2024

EXPO 2016 Antalya Parkı için düğmeye basıldı!

EXPO 2016 Antalya Parkı için düğmeye basıldı!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 30 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek EXPO 2016 Antalya Parkı için düğmeye bastıklarını söyledi.



Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (ANSIAD) kahvaltı toplantısına katılarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Her iki haftada Antalya'da bir kanaat önderini ağırlayan ANSIAD, bu hafta Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i konuk etti. ANSIAD Başkanı Ali Eroğlu'nun başkanlığında düzenlenen toplantıda Başkan Böcek, yapmış oldukları çalışmalar ve bu dönem içinde yapacakları projeler hakkında bilgi verdi. 



Başkan Muhittin Böcek, geçtiğimiz aylarda hizmete açtıkları Konyaaltı Sosyal Hizmet Merkezi'yle (KOSHİM) yürüttükleri tüm sosyal içerikli projeleri, tek çatı altında topladıklarını söyledi. Başkan Böcek, Gıda ve Giyim Bankası, Engelli Merkezi, Beslemne ve Diyet Bölümü, Aile Danışma Merkezi, Evde Bakım Servisi gibi birçok sosyal destek biliminin KOSHİM bünyesinde hizmete açıldığını bildirdi. 

Her yıl düzenledikleri Konyaaltı Kitap Fuan'yla binlerce kitap severi Antalya'da buluşturduklarını dile getiren Muhittin Böcek, bununla birlikte bölge halkının ücretsiz yararlanabileceği 14 bin kitap mevcutlu kütüphaneyi ve bilgisayar sınıfını yine KOSHİM'de hizmete açtıklarını söyledi. 



ÇOCUK KREŞİ HIZLA YÜKSELİYOR 


Geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle temeli atılan Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi 'nde inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini aktaran Başkan Böcek, şimdi de Uluç Mahallesi'ne inşa edilecek Konyaaltı Belediyesi Yaşlılar Kreşi'nin startını verdiklerini kaydetti. Yaşlılar kreşinin ilk etapta 65 yaş üstü vatandaşlara hizmet vereceğini belirten Başkan Böcek, "Çalışan vatandaşlar, yaşlı anne ve babalarım, gündüz vakit geçirebilecekleri, içersinde hobi bahçeleri ve atölyelerin de yer alacağı Yaşlılar Kıeşi'ne bırakabilecek" dedi. Yaşlılar Kreşi'nin bir huzurevi olmadığım vurgulayan Böcek, "Burada atölyeler, hobi alanları var. Sağlıkla ilgili alanlar var. Gösteri, toplantı ve kongre alanlarının da olduğu bir merkez" diye konuştu. 



EXPO 2016 ANTALYA PARKI 


Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, 30 Mart Yerel Seçim öncesi vaat ettikleri projelerden biri olan 'Expo 2016 Antalya Parkı' için düğmeye bastıklarını kaydetti. Projenin 30 bin metrekare alan üzerine inşa edileceğini dile getiren Böcek, bitki tüneli, 400 m uzunluğunda ve 2 bin metrekare dere formunda havuz, süz havuzları, suni çim kızak pisti, kafeteryalar, Expo okulu, yaratıcı atölyeler, fitness, temalı çocuk oyun alanları, macera parkuru, gösteri alanı gibi pek çok doğayla bütünleşik unsuru bir araya getireceklerini kaydetti. Başkan Böcek, bunların yanı sıra, Fuar ve Kongre Merkezi, Teknoloji ve Eğitim Merkezi, Kültür ve Ticaret Merkezi, Engelsiz Yaşam Merkezi, Gençlik ve Öğrenci Konuk Evi, Kadınlar Sanat ve Eğitim Lokali gibi daha bir çok projeyi hayata geçireceklerini ifade etti.


Antalya Gerçek Akdeniz


Geri Dön