27 / 04 / 2024

Eyfel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!


Eyfel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, Köksal Damlıca tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Esenyurt, Akevler Mahallesi, 1076 Sokak, Crown Tower 'da kuruldu.



Eyfel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, Köksal Damlıca tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Esenyurt, Akevler Mahallesi, 1076 Sokak, Crown Tower'da kuruldu. 


Eyfel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları işlerinin inşasını yapmak,  taahhütlerde bulunmak. Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat, montaj işleri,  peyzaj ve çevre düzenlemeleri yapmak -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak -Elektrik ve elektronik malzemelerin alım, satım, ithalat ve ihracatını yapmak. -Şirketin konusu ile ilgili her türlü menkul mallar, motorlu kara nakil vasıtaları ile makine ve tesislerin alınması, satılması, kiraya verilmesi, kiraya alınması, her türlü ayni ve şahsi hakların tesisi, tecili ve tasarruflarında bulunmak.


Eyfel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi adres: Esenyurt, Akevler Mahallesi, 1076 Sokak, Crown Tower 10-1.Blok/347 


Geri Dön