02 / 05 / 2024

Eymen Park Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Eymen Park Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Güzeller  ve Vedat Çelik tarafından kuruldu.



Eymen Park Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Güzeller  ve Vedat Çelik tarafından kuruldu.

Eymen Park Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 
A-OTELCİLİK 1-Her türlü turizme yönelik otel,motel,pansiyon,kamping,tatil köyleri,apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak,işletmek,işletmeye vermek bu yerleri satın almak,kiralamak,kiraya vermek. 2-Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat taşıma ve rehberlik hizmetlerini yapmak. B-NAKLİYE 1-Yurt içinde ve yurt dışında her nevi kara,hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı nakliye komisyonculuğu yapmak. 2-Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır,satar,kiralar ve kiraya verir. C-MOBİLYA 1- Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. 2. Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. 3- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu,ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını,pazarlamasını, dahili ticaretini yapmak. 4- Şirket her türlü ikinci el mobilya alım satımın yapar. 5- Yurt içinde ve yurt dışında fuar, sergi, gösteri ve benzeri tanıtım ve teşhir mahallerinin standlarını yapmak. Yine bu mahallerin tadilat ve dekorasyon işlerini yapmak. 6. Mobilya imalatı için gerekli olan her türlü orman ürünleri ve mamullerinin alımını, satımını, ithalatını, ihracatını yapmak.


Geri Dön