23 / 07 / 2024

EYT hangi banka ne kadar promosyon veriyor? EYT promosyon hangi banka fazla veriyor?

EYT hangi banka ne kadar promosyon veriyor? EYT promosyon hangi banka fazla veriyor?

EYT promosyonu, milyonlarca kişinin gündemini oluşturuyor. Peki EYT promosyonunda son durum ne? İşte detaylar!




EYT HANGİ BANKA NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

İŞ BANKASI EYT PROMOSYONU NE KADAR?

İş Bankası, emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan emekli vatandaşlara 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesi vermektedir. Ek olarak maaşlarını almak için İş Bankası’nı tercih eden emekliler, Maximum Kart’ı da aidatsız bir şekilde kullanabiliyor.

AKBANK EYT PROMOSYONU

Akbank SGK emekli maaşını taşıyanlara 7.000 TL'ye varan promosyona ilave olarak 1.500 TL chip-para ve aylık yüzde 27’ye varan hoş geldin mevduat faizi olanağından yararlanabiliyor.

ING EYT PROMOSYONU

Emekli aylığını ING’ye taşımayı seçenler koşulsuz bir şekilde 7.500 TL’ye varan nakit promosyon kazanabiliyor. Bunlara ek olarak ING Kredi Kartları ile emekli maaş müşterilerine özel 1.000 TL bonus fırsatı sunuluyor ve emekli ING müşterileri 3 ay ertelemeli kredi kullanabilecekler. Yüzde 27 hoş geldin faizi de maaşını ING’ye taşıyan vatandaşları bekliyor.

DENİZBANK EYT PROMOSYONU NE KADAR?

EYT'li olarak ilk defa DenizBank'tan maaş alacaklar 3 sene maaş alma sözüne istinaden mobildeniz uygulaması indirerek 10.000 TL'ye varan promosyon fırsatından yararlanabilmektedir. Kampanya 30 nisan tarihine kadar geçerli olacaktır. Eğer;

3.500 TL altı maaş alan vatandaşlara 6.000 TL,

3.500 TL - 7.500 TL arası maaş alan emeklilere, 7000 TL,

7.500 TL - 10.000 TL arası maaş alan kişilere, 9.000 TL,

 10.000 TL ve üzeri maaş alan kişilere 10.000 TL emekli promosyonundan faydalanabilecekler.

GARANTİ BBVA EYT PROMOSYONU NE KADAR?

Emekli maaşını Garanti BBVA’dan alanlar ya da Garanti BBVA’ya taşıyanlar, 7.500 TL'ye varan nakit promosyona ek, kredi kartı ile 500 TL harcamalarına 1.000 TL bonus fırsatı kazanabilir Garanti BBVA, mobil müşterilerine özel olarak 1.000 TL bonus ve 10.000 TL’ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatı sunuyor. Banka, ilave olarak da EYT’li vatandaşlara yüzde 28 hoş geldin faizi sunmaktadır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön