14 / 05 / 2024

EYT'liler dikkat! TBMM'de tatil kararı alındı! EYT 2023'e mi kaldı? Son dakika! 

EYT'liler dikkat! TBMM'de tatil kararı alındı! EYT 2023'e mi kaldı? Son dakika! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EYT ile ilgili açıklamasında "2023’te masamızdan kalkmış olacak" ifadelerini kullanmıştı. Ancak Meclis tatil kararı aldı. Bu kararın ardından  EYT düzenlemesi merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...



AK Parti'nin kabul edilen grup önerisine göre TBMM 26 Aralık Pazartesi gününden başlayarak 3 Ocak Salı gününe kadar yasama faaliyetlerine ara verecek. 26 Aralık tarihine kadar gündemin ön sıralarına alınan tekliflerin tamamlanması planlanıyor. 

Bu kapsamda Meclis tarafından alınan tatil kararıyla, EYT düzenlemesinin 2023'e kaldığı gündeme geldi.

EYT liler dikkat! TBMM de tatil kararı alındı! EYT 2023 e mi kaldı? Son dakika! 

Habertürk'te yer alan habere göre; muhalefetin itirazlarına rağmen AK Parti'nin kabul edilen grup önerisine göre; gündemin ön sıralarına alınan tekliflerin 20, 21, 22 ve 23 Aralık günü tamamlanması, bu tekliflerin tamamlanması durumunda da TBMM'nin 27, 28 ve 29 Aralık 2022 Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri toplanmaması şeklindeki önerilerinin kabul edildiği belirtildi. 

Karar kapsamında, TBMM'nin 26 Aralık Pazartesi gününden başlayarak 3 Ocak Salı gününe kadar yasama faaliyetlerine ara vereceği ifade edildi.

EYT liler dikkat! TBMM de tatil kararı alındı! EYT 2023 e mi kaldı? Son dakika! 

EYT düzenlemesinin ise henüz gündemin ön sıralarına alınmaması sebebiyle, söz konusu düzenlemenin bir son dakika gelişmesi yaşanmazsa 2023'a kaldığı gündeme geldi. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT ile ilgili gerçekleştirdiği son açıklamasında "Bizim aralık içinde bitirip inşallah teknik çalışmaları bitirdikten sonra Meclis'te arkadaşlarımızla ve yüce Meclis'in kararına sunacağımız çalışmalar EYT ile ilgili tamamlanmak üzere" ifadelerine yer vermişti. 

SSK, BağKur emekli ikramiyelerinde peş peşe yeni yıl müjdesi! Bu tarihi duyan emeklinin resmen ağzı kulaklarına vardı

Yeni yıl öncesinde sıfır vergi müjdesi geldi! Bu alanlarda vergiler resmen sıfırlandı! Hemen bakın!

Milyonlarca çalışana müjde! Maaşa ek 1000 TL destek verilecek! Elektrik, doğalgaz desteğinden kimler faydalanacak?


Geri Dön