02 / 05 / 2024

EYT’liler için atılacak adımlar belli oldu. Tüm EYT’lilerin gözü bu haberde

EYT’liler için atılacak adımlar belli oldu. Tüm EYT’lilerin gözü bu haberde

EYT’liler için yol haritası belirlendi. 5 aşamadan oluşan maddelere göre, Emeklilikte Yaşa Takılanlar için atılacak adımlar da netlik kazandı. 8 Eylül 1999 öncesinde ilk kez sigortalı olarak işe başlayanlar için gerçekleştirilecek çalışmanın detayları ise haberimizde…



İkinci adımda ise emeklilik şartlarının ve tanınacak hakların tespit edilmesi yer alıyor.
Memur, esnaf, Bağ-kur Emekli Sandığı’na bağlı vatandaşların hangi hakları kazanacağı bu aşamada yapılacak çalışmalar ile belirlenecek. Burada yaşa göre ya da kıdeme göre belirli aşamalarla emeklilik hakkı tanınabileceği öngörülüyor.

Bu aşamanın tamamlanmasıyla birlikte kimin ne kadar maaş alacağı ve hangi haklardan faydalanacağı netlik kazanacak ve konunun mali boyutu ele alınacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön