29 / 04 / 2024

EYT’lilere büyük sürpriz! Sonunda EYT’lilerin istediği oldu!

EYT’lilere büyük sürpriz! Sonunda EYT’lilerin istediği oldu!

Yeni yapılandırma paketinin milyonları borç yükünden kurtarması beklenirken EYT ile emeklilik bekleyenlere de ilaç olacak. Örneğin, askerlik ve doğum borçlanmasını ödeyemeyenler, kamu bankaları vasıtasıyla alacakları kredileri emekli maaşlarıyla geri ödeyebilecek. İşte detaylar...



Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı yapılandırma paketi olarak belirtilen borç yapılandırması düzenlemesinde peşin ödeme, indirim ve taksit seçenekleri olacak.

EYT’lilere büyük sürpriz! Sonunda EYT’lilerin istediği oldu!

Söz konusu yapılandırma düzenlemesi EYT'lileri de heyecanlandırdı. Ancak, yapılandırma çerçevesinde faizi silinecek borçlar arasında EYT'lilerin askerlik ve doğum borçlanması yer almıyor. Zira o borçlarda zaten faiz yok.

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön