09 / 05 / 2024

EYT'lilere soğuk duş! 'Bunu ilk kez açıklıyorum' dedi, bombayı patlattı! Duyan resmen mıh gibi çakıldı! Hemen bir bakın!

EYT'lilere soğuk duş! 'Bunu ilk kez açıklıyorum' dedi, bombayı patlattı! Duyan resmen mıh gibi çakıldı! Hemen bir bakın!

EYT'lilere soğuk duş... 'Bunu ilk kez açıklıyorum' dedi, bombayı patlattı... Duyan resmen mıh gibi çakıldı! Hemen bir bakın...



Mynet'in aktardığı detaylara göre, SGK Uzmanı Özgür Erdursun, TV100 yayınında önemli açıklamalar yaptı. EYT ile ilgili yaş sınırı tahminini dile getiren Özgür Erdursun; Vedat Bilgin'in Meclis'teki konuşmasında süre biran önce bitsin de EYT ile ilgili bir açıklama yapmayayım gibi konuştuğunu dile getirerek, bu yapılan açıklamalayla ilgili sanki bir çalışma yokmuş algısı olduğunu dile getirdi. Özgür Erdursun, "Dijital sistemlerden bahsetti ama zaten bunlar kayıtlarda" dedi.

EYT lilere soğuk duş! Bunu ilk kez açıklıyorum dedi, bombayı patlattı! Duyan resmen mıh gibi çakıldı! Hemen bir bakın!

'YAŞ SINIRI OLMAYACAKTI SAYIN BAKAN KENDİSİ AÇIKLAMIŞTI AMA...'

Ögür Erdursun açıklamasında "EYT'lilerle ilgili yaş şartı olmayacaktı, Sayın Bakan 1.5 milyon sayısını daha önce açıklamıştı." diyerek, işverenlerin Hazine ve Maliye Bakanlığına yoğun baskı yaptığını belirterek, sürecin işverenlerin maliyeti açısından tıkanmış durumda olduğunu kaydetti.

'BUNU İLK KEZ SÖYLEYECEĞİM'

Özgür Erdursun, bunu ilk kez söyleyeceğini kaydederek, EYT'nin bir maliyeti olmadığını ve zaten maliyetinin kendi içinde çözüldüğünü kaydetti. Devlete bu işin maliyeti olmadığını dile getiren Erdursun, Türkiye'de toplamda 13 milyon emekli olduğunu ve bunların 9 milyonunun kendi primleriyle emekli olduğunu dile getirerek, 1.5 kişiye ödenecek maaştan bahsettiklerini kaydetti.


Geri Dön