08 / 05 / 2024

EYT'lilere soğuk duş! 'Bunu ilk kez açıklıyorum' dedi, bombayı patlattı! Duyan resmen mıh gibi çakıldı! Hemen bir bakın!

EYT'lilere soğuk duş! 'Bunu ilk kez açıklıyorum' dedi, bombayı patlattı! Duyan resmen mıh gibi çakıldı! Hemen bir bakın!

EYT'lilere soğuk duş... 'Bunu ilk kez açıklıyorum' dedi, bombayı patlattı... Duyan resmen mıh gibi çakıldı! Hemen bir bakın...



EYT'LİLER NE TALEP EDİYOR?

Özgür Erdursun açıklamasında EYT'lilerin taleplerini herkesin bildiğini dile getirerek, 8 Eylül 1999 öncesinde ne zaman ve nasıl emekli olunacağının belli olduğunu kaydederek, sürecin uzadığını dile getirdi. Özgür Erdursun açıklamasında 11.5 milyon EYT'li olduğunu kaydederek, 7 milyonunun beklediğini ve emekli olduğunu kaydetti. 8 Eylül 1999 tarihinde sigortası olan insanlar emekli olmak istediğini kaydeden Özgür Erdursun, "EYT'liler yeniden yaş şartı istemiyor! Vatandaşa verilen hakkı geri alamazsınız." dedi.

 

EYT'LİLERE SOĞUK DUŞ 'EYT'DE 48 VE 50 YAŞ SINIRI OLABİLİR...'

Özgür Erdursun açıklamasında çalışma Bakanlığı'nın yaş şartı olmadan açıklayacağını ama işverenlerin devreye girdiğini dile getirerek, hükümetin bunu kabul ederse yaş sınırı olacağını ve kadınlarda 48, erkeklerde 50 yaş sınırı olur diye düşündüğünü kaydetti. Erdursun, bunun özüne uygun bir durum olmadığını kaydetti.

EYT lilere soğuk duş! Bunu ilk kez açıklıyorum dedi, bombayı patlattı! Duyan resmen mıh gibi çakıldı! Hemen bir bakın!

Hükümetin bunu oy için yaptığını kaydederek, "Hayal kırıklığı olmaması lazım." dedi. EYT bu kadar gündeme getirilmişken şimdi tekrar yaş sınırının olması vatandaşa sıkıntı yaratacağını kaydetti.

BAKAN BİLGİN NELER SÖYLEMİŞTİ?

Bakan Bilgin EYT ile ilgili olarak açıklamalar yapmıştı ve EYT konusunun Türkiye'nin önündeki en önemli konulardan biri olduğunu söylemişti. EYT'li olanların hep neden uzadı? diye sorduğunu kaydederek, "Uzamasının sebebini söyleyeyim. Herkesi dinlemek zorundayız. Şunu öteleyin bunu öteleyin diyenler oluyor. 1999 öncesini kapsıyor." dedi. Fakat o zaman henüz kendilerinde dijital kayıt sistemi olmadığını dile getiren Bilgin, bunların büyük çoğunluğunun iş değiştirdiğini ve evraklarının kaybolduğunu kaydederek, bütün bunları organize etmeye çalıştıklarını kaydetti.

EYT'lilere Bakan Bilgin'den son dakika şoku! İşte yaş sınırı ve o tarih...

EYT'de kritik yaş sürprizi! Yaş sınırı 48'e kadar düşecek mi? Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! 

EYT'lilere ilişkin son toplantı yapıldı! İşte detaylar...


Geri Dön