27 / 04 / 2024

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.



AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından önemli açıklamalar yaptı. 

En Kocaeli Gazetesi'nde yer alan habere göre, imar değişikliği konularında en büyük rantın Gebze’de olduğunu söyleyen Eyüp Ayar, “Ölüm var” uyarısında bulundu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Eyüp Ayar, şunları söyledi: “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebzede. Kullanılmayan veya tarım arazisini, sanayi yada ticari alana çevirirsen o yerin değeri 5-10 kat artar. Bu değişiklikler ister hazine, isterse şahıs olsun, el değiştirmeden önce yapılırsa adrese teslim olmaz. Mezarlık işleri kamu görevidir. Belediye bu işleri özelleştirirse, sosyal belediyecilikle bağdaşmaz. Eğer böyle bir iş Gebzede yapılırsa tek söyleyeceğim şey,ÖLÜM VAR. Bakın bu mezardakiler kefenden başka hiçbir şey götüremediler.”


Geri Dön