27 / 04 / 2024

Eyüp'teki 27 okul boyanıyor!

Eyüp'teki 27 okul boyanıyor!

Eyüp Belediyesi tarafından Eyüp ilçe sınırlarındaki 27 okulun boya ve badana işlemleri gerçekleştiriliyor.




Eyüp Belediyesi, Eyüp'te bulunan ilk ve ortaöğretim okullarının dış cephelerini boyayarak eğitime destek olmaya devam ediyor. Eğitim ve öğretimin çocuklar, yetişkinler ve gençler üzerindeki olumlu etki ve değişimleri daha fazla artırmak için yaptırdığı özgün çalışma ve uygulamalarla dikkat çeken Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, eğitimdeki görsel unsurların da önemine vurgu yapmak adına okulların boya ve badana ihtiyaçlarının giderilmesinin önemli olduğunu söyledi.


8 OKUL BOYANDI


İlk ve Ortaöğretimlerle birlikte içinde çocuk yuvalarının da bulunduğu 27 okulun sekizinin boyama işlemini tamamlayan Eyüp Belediyesi, ilçedeki diğer okulların da boyama işlemini gerçekleştiricek. Daha önce elektrik ve su tesisatından kütüphanelere, spor malzemelerinden temizlik ihtiyaçlarına kadar okullara katkı sağlayan Eyüp Belediyesi, şimdi de Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu, Çırçır Ortaokulu, Şehit Başçavuş Murat Taş İlköğretim Okulu, Asımın Nesli İmam Hatip Ortaokulu, Eyüp İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Cumhuriyet Ortaokulu,75. Yıl Yeşilpınar İlköğretim Okulu ve Hacı Arif Bey İlköğretim Okulu'ndaki boya işlemlerini tamamladı.


19 OKUL DAHA BOYANACAK


Eyüp Belediyesi tarafından Eyüp Merkez, Yeşilpınar, Alibeyköy, Çırçır, Güzeltepe, Rami, Nişanca, İslambey, Topçular, Otakçılar, Kemerburgaz ve Göktürk'teki Şehit Murat Karakuş Ortaokulu, Alibeyköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Rami Atatürk Lisesi, Kemerburgaz Halis Kutmangil Lisesi, Göktürk Nejat Sabuncu İlköğretim Okulu, Kemerburgaz Şehit Er Sinan Şen Orta Okulu, Ali Rıza Özderici Ortaokulu, Silahtarağa İlköğretim ve Ortaokulu, Alibeyköy Ortaokulu, Mareşal Fevzi Çakmak Mes. Tek. Anadolu Lisesi, Eyüp Çocuk Yuvası, Güzeltepe Ortaokulu, Feridun Tümer İlköğretim Okulu, Otakçılar Anadolu İmam Hatip Lisesi, Eyüp Merkez Ortaokulu, Halit Derviş İbrahim İlkokulu, Topçular İlköğretim Okulu, Nişancı Şehit Er Beyazıt İlk Okulu, Rami İlköğretim Okulları ise sırası ile boyanmaya devam edecek.



Eyüp Belediyesi



Geri Dön