10 / 05 / 2024

Eyüp okul yenileme çalışmaları

Eyüp okul yenileme çalışmaları

Eyüp Belediyesi tarafından Eyüp ilçe sınırlarındaki 27 okulun boya ve badana işlemleri gerçekleştiriliyor.

Eyüp'teki iki okul hizmete açıldı!

Eyüp Belediyesi, Eyüp Kaymakamlığı ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hayata geçirdiği 2 okul ve 1 yaşam merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Eyüp Akşemsettin Parkı yeni yüzüyle hizmet verecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğünce ilçede bulunan spor alanları, yeşil alanlar ve parklarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Son olarak ekipler, Akşemsettin Parkı'ında revizyon çalışmalarına başladı.

Eyüp'teki 27 okul boyanıyor!

Eyüp Belediyesi tarafından Eyüp ilçe sınırlarındaki 27 okulun boya ve badana işlemleri gerçekleştiriliyor.

Eyüp Bir Nefes Parkı yenileniyor!

Eyüp Belediyesi, Rami Yeni Mahallesi’nde bulunan Bir Nefes Parkı’nda yenileme çalışmaları başlattı. Bir Nefes Sosyal Tesisleri’nin hemen yanında bulunan Bir Nefes Parkı’na yeni yürüyüş yolları yapılıyor

Eyüp'te 7 okul törenle açıldı!

İSTANBUL Eyüp'te yapımı tamamlanan 7 okulun açılışı törenle yapıldı. Törene Avrupa Birliği Eski Bakanı ve Ak Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Volkan Bozkır da katıldı.

Eyüp'teki 7 okul hizmete açıldı!

Eyüp Belediyesi ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından inşası gerçekleştirilen 7 okul AB Eski Bakanı Volkan Bozkır’ın da katıldığı bir törenle açılarak hizmete alındı, törene Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldı...

Remzi Aydın: Eyüp demir ağlarla örülecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, site yöneticileri ve okul müdürlerine, sosyal hizmetlerden spora, eğitimden altyapıya ve kültüre kadar yapılan tüm hizmetler ve hazırlanan projelerle ilgili bilgi verdi.

Eyüp Öğretilebilir Çocuklar Okulu'nun temeli atıldı!

Hayırsever Nurdan Fatma Önder’in katkılarıyla hayata geçirilecek Öğretilebilir Çocuklar Okulu'nun temeli törenle atıldı. Eyüp Belediye Başkanı Aydın, "Bu okul ötelenmiş, görmezden gelinmiş çocuklarımızın değerlenmesi için önemli" dedi.

Kamulaştırılıp okul yapılan mezarlık iade edildi!

1960 yılında kamulaştırılıp okul yapılan Çengelköy'de Aya Yorgi Rum Ortodoks Vakfı'na ait mezarlık vakfa iade edildi...

Eyüp Beyaz Rezidans Evleri'nde 529 bin TL'ye 3+1!

103 daireden oluşan Beyaz Residence Eyüp projesinde yer alan konutların fiyatları 296 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi kullanılıyor..

Eyüp Vialand ne durumda ! Açılışa son 71 gün!

Eyüp Vialand ne durumda ; proje tam tamına 71 gün sonra 23 Nisan'da açılacak

Mali'de Eyüp Sultan Cami inşa ediliyor!

Eyüp Belediyesi'nin organizasyonuyla hayırsever vatandaşların yardımıyla Mali'nin başkenti Bamako'da Eyüp Sultan Cami inşa ediliyor...

Eyüp'te Vakıflar'dan 5 milyon TL'ye öğrenci yurdu yapım ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Eyüp'te yer alan özel öğrenci yurdu yapımını 5 milyon 252 bin 352 TL'den ihaleye çıkardı

Eyüp okul yenileme çalışmaları Haberi

Eyüp okul yenileme çalışmaları


Eyüp Belediyesi, Eyüp'te bulunan ilk ve ortaöğretim okullarının dış cephelerini boyayarak eğitime destek olmaya devam ediyor. Eğitim ve öğretimin çocuklar, yetişkinler ve gençler üzerindeki olumlu etki ve değişimleri daha fazla artırmak için yaptırdığı özgün çalışma ve uygulamalarla dikkat çeken Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, eğitimdeki görsel unsurların da önemine vurgu yapmak adına okulların boya ve badana ihtiyaçlarının giderilmesinin önemli olduğunu söyledi.


8 OKUL BOYANDI


İlk ve Ortaöğretimlerle birlikte içinde çocuk yuvalarının da bulunduğu 27 okulun sekizinin boyama işlemini tamamlayan Eyüp Belediyesi, ilçedeki diğer okulların da boyama işlemini gerçekleştiricek. Daha önce elektrik ve su tesisatından kütüphanelere, spor malzemelerinden temizlik ihtiyaçlarına kadar okullara katkı sağlayan Eyüp Belediyesi, şimdi de Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu, Çırçır Ortaokulu, Şehit Başçavuş Murat Taş İlköğretim Okulu, Asımın...