05 / 05 / 2024

Fabiana Filippi Türkiye'de 5 mağaza açacak!

Fabiana Filippi Türkiye'de 5 mağaza açacak!

İtalya'nın 25 yıllık lüks kadın giyim markası Fabiana Filippi, Türkiye pazarına Ankara'dan girdi. Fabiana Filippi'nin sahibi Mario Filippi, İstanbul, İzmir ve Antalya'da 4 mağaza daha açacaklarını belirtti...



İtalya'nın 25 yıllık lüks kadın giyim markası Fabiana Filippi, Türkiye'deki ilk mağazasını Ankara'daki Armada Alışveriş Merkezi'nde açtı. Fabiana Filippi'nin sahibi Mario Filippi, İstanbul,  İzmir  ve Antalya'da 4 mağaza daha açacaklarını söyledi. Türkiye'de Harvey Nichols ve Vakko mağazalarında ürünlerinin satıldığını ve oldukça talep gördüğünü belirten Filippi, "Türkiye yükselen bir ekonomi. Türk müşterilerimizin Milano ve Cannes'daki mağazalarımıza göstermiş olduğu ilgi, Türk hanımlarının bizim kalitemiz ve stilimize duydukları ilginin açık bir göstergesi. Buradaki pazara inanıyorum" dedi. 


İTALYA'DA SIKINTI VAR 

İtalya'da pazarın kötü bir dönemden geçtiğini söyleyen Filippi, "Mevcut durumun oldukça zor olduğunu söyleyebilirim. Piyasada hafif bir düşüş yaşandı. Ancak İtalya halen daha özellikle lüks tüketim malları segmentinde dünyanın en dinamik pazarlarından biri olmayı sürdürüyor" diye konuştu. 


Özge Yavuz/Sabah Gazetesi


Geri Dön