06 / 05 / 2024

Fagi Turizm Antalya'da 100 milyon TL'lik otel yatırımı yapacak!

Fagi Turizm Antalya'da 100 milyon TL'lik otel yatırımı yapacak!

Fagi Turizm İnşaat, Antalya Gazipaşa'ya bağlı Koru Mahallesi'nde otel inşa edecek. Proje bedeli 100 milyon TL olan Fagi Turizm Antalya projesi 472 oda 1.264 yatak kapasiteli olarak planlandı.




Fagi Turizm Antalya projesinin 19 ayda tamamlanması hedefleniyor. 38 bin 635 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Fagi Turizm Antalya projesi 307 standart oda (2 yataklı), 74 superior odası (4 yataklı),86 Suit oda(4 yataklı) ve 5 engelli odası (2 yataklı), olmak üzere 472 oda, 1264 yatak kapasiteli.


Fagi Turizm Antalya projesinde Lobi ve Oturma Alanı, Açık Alakart Terası, Lobi Bar, Alakart Restaurant (4 adet), Sinema Salonu, Sports Bar, Toplantı Salon (4 adet), Çok Amaçlı Salon, I.Sınıf Restaurant ve Pastane,  Eğlence ve Oyun Salonu, 35 Kişilik Pasta Salonu, Satış Ünitesi (10 adet), Kapalı Yüzme Havuzu, Açık Yüzme Havuzları, Çocuk havuzu, Buhar Odası, Tuz Odası, Buz Odası, SPA, Türk Hamamı, Sauna, Masaj Salonu, Aletli Jimnastik Salonu, Halkla İlişkiler, İnfo Odası ve Acenta Odaları, Mini Club, Okuma Salonları ve çalışma Ofisi, Bay-Bayan Kuaför, Birifing ve Dans Odaları, Disko, Çamaşır Yıkama,Ütüleme,Kuru Temizleme, Terzi Hizmetleri, Hasta ve Doktor Odası, Dvd Odası, Çocuk Bakım Odası, Bagaj Odası, Otopark, Aqua Park olacak.


Fagi Turizm Antalya da 100 milyon TL lik otel yatırımı yapacak!


Gülcihan YELKENCİ / Emlakkulisi.com



Geri Dön