04 / 05 / 2024

Fagor, yeni nesil fırın aksesuarlarını sunuyor!

Fagor, yeni nesil fırın aksesuarlarını sunuyor!

Mükemmel bir pişirme ve sunum ana ürün yanında destekleyici ekipmanlar kullanıldığında gerçekleşir. Fagor fırın aksesuarları da, zengin ürün gamıyla, Fagorun yenilikçi fırınları  Visual ve Concept serilerini tamamlıyor...



Mükemmel bir pişirme ve sunum ana ürün yanında destekleyici ekipmanlar kullanıldığında gerçekleşir. Fagor fırın aksesuarları da, zengin ürün gamıyla, Fagorun yenilikçi fırınları  Visual ve Concept serilerini tamamlıyor. Fagorun yeni nesil fırın aksuarları arasında; davlumbaz, fırın alt standları, fırın arabaları, tepsi kitleri, tabak ve tepsi taşıma arabaları, termal örtüler, birleştirme kitleri ile gastronom, perfore, granit pastane tepsilere kadar birçok ürün bulunuyor.

Fagorun fırın aksesuarlarının rahatlıkla kullanılabildiği Visual ve Concept Serileri de  profesyonel mutfakların ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Visual Serisi; Visual Plus ve Visual Fırınlar olarak iki grupta sunulurken; Concept Fırınlar ise, gazlı ve elektrikli modellerden oluşuyor. Yeni nesil Visual Fırınlar, kullanım kolaylığı, zaman tasarrufu gibi özelliklerinin yanı sıra en son görsel ve işlem teknolojisi ile de ön plana çıkıyor. Hızlı pişirme teknolojisine sahip Fagor Gazlı ve Elektrikli Concept fırınlar, auto-reverse fan sistemi ile de hızlı ve homojen pişirme imkanı yaratıyor.

 


Geri Dön