01 / 05 / 2024

Faik Tütüncüoğlu: Gecekondu sorunundan acilen kurtulmalıyız

Faik Tütüncüoğlu: Gecekondu sorunundan acilen kurtulmalıyız

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu'nu ziyaret etti. Karabağ, "İlçemizdeki sorunlarla uğraşmaktan ihmal ettiğimiz ziyaretleri gerçekleştirmeye başladık...



Bu ziyaretlere, daha da sıklaştırarak devam edeceğiz. İzmir'in 30 ilçesinin 28'inde CHP var. Hepimiz birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. İzmir'de bulunan gecekondular nedeniyle şehrin son derece kötü göründüğünü söyleyen Hasan Karabağ, "İzmir'e gelenler, gecekondular nedeniyle şehrin gerçek yüzünü göremiyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile gerçekleştireceğimiz çalışmalar sonucunda bu sorunu aşacağımıza inanıyorum. Özellikle Bayraklı, bu şehre ismini veren bir ilçe. Bu nedenle gecekondu sorunundan bir an önce kurtulmalıyız. Planladığımız projelerimizi hayata geçirdiğimiz takdirde ilçe çok farklı bir görünüme kavuşacak. Şu anda bir yat limanı projesi üzerinde çalışıyoruz. Ayrıca bu yıl uluslararası bir festival düzenlemek istiyoruz" dedi.

BİRLİK İÇİNDE
Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu'nun çok tecrübeli bir belediye başkanı olduğunu da vurgulayan Hasan Karabağ, "Bundan sonra sık sık Tütüncüoğlu'nun tecrübelerinden yararlanacağız. Kendisi de bize her zaman yardımcı olacağını dile getirdi. Diğer ilçelerle beraber uyumlu bir çalışma ile birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
YeniAsır/ARMAĞAN DURKAN


Geri Dön