15 / 05 / 2024

Faizsiz kredi veren bankalar hangisi? Hangi bankadan faizsiz kredi alınır?

Faizsiz kredi veren bankalar hangisi? Hangi bankadan faizsiz kredi alınır?

Son günlerde büyüyen maddi sıkıntılardan dolayı kendilerine çıkar yol bulmak isteyen vatandaşlar faizsiz kredi veren bankaları araştırıyorlar. Sizde hangi bankadan faizsiz kredi alınır? Sorusuna cevap arıyorsanız, detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.



 Faizsiz kredi veren bankalar hangisi? Hangi bankadan faizsiz kredi alınır?

Faizsiz ihtiyaç kredi çekince ödeme planı nasıl olur?

Garanti BBVA, Kuveyt Türk, QNB Finansbank ve Türkiye İş Bankası gibi faizsiz kredi sunan bankaların vade sayısı birbirinden farklıdır. İş Bankası hariç diğer bankalar 6 ay vade ile kredi sunarken Türkiye İş Bankası, faizsiz ihtiyaç kredisi için geri ödeme süresi olarak 5 ay sunmaktadır.

İhtiyaç kredisi kapsamında Garanti BBVA faizsiz nakit desteği için iki seçenek sunmaktadır: "Faizsiz ihtiyaç kredisi" ve "Faizsiz taksitli nakit avans". Her iki seçenekte de toplamda 10 bin TL olarak, 12 ay geri ödeme süresiyle kullanılabilen bir nakit desteği sağlanmaktadır.

Kuveyt Türk, QNB Finansbank, Yapı Kredi ve Türkiye İş Bankası da "Faizsiz taksitli nakit avans" seçeneği sunmaktadır. Bu bankalardan alınan faizsiz nakit desteğinin geri ödeme süresi de 6 aydır.

Aile Koruma Kalkanı Programı’nın detayları netleşti! Ev hanımlarına erken emeklilik, 150 bin TL faizsiz kredi imkanı!

Çocuklu ailelere erken emeklilik ve faizsiz kredi fırsatı! 12 bin 800 destekten hemen yararlanın!

İş bankası faizsiz 20 bin TL verecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön