27 / 04 / 2024

Fakir Franky Dikey Şarjlı Süpürge en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? 13 Mart 2023 fiyat listesi...

Fakir Franky Dikey Şarjlı Süpürge en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? 13 Mart 2023 fiyat listesi...

Fakir Franky şarjlı süpürge, yüksek emiş gücü ve fonksiyonel başlıklarıyla tüm yüzeylerde temizliği kolaylaştırır. Hepa 13 filtre ile tozların hazneden dışarıya sızmasını engeller. Peki, Fakir Franky kaç saatte şarj olur? İşte detaylar...



Farklı özelliklere sahip çok sayıda elektrikli süpürgeyi tüketicilerle buluşturan Fakir, yüksek teknolojiye sahip uzun ömürlü ürünleriyle beğeni topluyor.

Fakir Franky Dikey Şarjlı Süpürge en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? 13 Mart 2023 fiyat listesi...

Markanın şarjlı dikey elektrikli süpürgeleri büyük ilgi görüyor. Kullanımı konforlu olduğu için tercih edilen Fakir'in dikey süpürge modelleri, bel rahatsızlığı olanlar ve yaşlılar için de pratik ve kolay kullanım sağlıyor.

Franky dikey şarjlı süpürge ise Fakir'in en çok satan dikey modeli olarak öne çıkıyor. Fakir Franky şarjlı süpürge, konforlu temizliğin tüm ayrıcalıklarını sunuyor. 140 Watt emiş gücü ve 0,6 litre kapasiteli kolay boşaltılan toz haznesine sahip olan Fakir Franky şarjlı süpürge, kablosuz kullanım rahatlığı ile temizliği konforlu hale getiriyor.

Yüksek Performans, Verimli Temizlik 
Fakir Franky şarjlı süpürge, dual cyclone sistemi ile tozların daha kolay ve yüksek verimlilikte süpürülmesiyle uzun süreli temizlik rahatlığı yaşatır. Hepa 13 filtresi sayesinde toz partikülleri, toz haznesinden dışarıya sızdırma yapamaz. Yani, toplanan tozlar, ortama tekrar dağılmaz. Böylece yapılan temizlikten yüksek verim alınır. Hepa 13 filtre ile çok yönlü bir temizlik sağlanır.  Duvara asma aparatı ile alandan tasarruf ettirir.

25 Dakika Kablosuz Kullanım 
25 dakikaya kadar kablosuz çalışabilen Fakir Franky dikey şarjlı süpürge, 7 metre yarıçapında rahat temizlik imkanı sunar. Taşıdığı asesuarlarla temizlik kalitesini artırırken aynı zamanda detaylandırır. Üçü bir arada kenar-köşe aparatı, rulo fırçası ve LED’li turbo yer aparatı ile çok fonksiyonlu bir temizlik sağlar. Fakir Franky şarjlı süpürgenin LED’li turbo yer aparatı, zemindeki tüm toz, kırıntı ve kirlerin daha iyi görülmesine yardımcı olarak hijyene büyük katkı oluşturur.

Peki, Fakir Franky Dikey Şarjlı Süpürge kaç TL? Fakir Franky kaç liraya satılıyor?

 


Geri Dön