28 / 04 / 2024

Fakir halı yıkama makinesi ne kadar? İşte 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Fakir halı yıkama makinesi ne kadar? İşte 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Fakir halı yıkama makinesinin özellikleri nelerdir? Fakir halı yıkama makinesinin fiyatı ne kadar? İşte 20 Aralık 2022 fiyat listesi...



Evimizin en önemli aksesuarlarından birisi, kuşkusuz halılardır. Hem soğuk havadan koruyan, hem de şık tasarımlarıyla evimize renk katan halılar, dekorasyonu tamamlamaları sayesinde evimizin havasını değiştirir. 
Evdeki tüm eşyalar gibi, halılar da zamanla kirlenirler. Üstelik halılar, sahip oldukları dokuma tarzı nedeniyle kirlenmeye daha yatkınlardır ve bu kiri temizlemek daha zahmetlidir.

Yaptığı büyük işe ters orantılı olarak, tekerlekleri sayesinde elektrikli süpürge kadar kolay hareket ettirebileceğiniz halı yıkama makinesi, boyutuna göre düşük elektrik harcamasıyla, enerji tasarrufu sağlıyor. 
2200 watt’a eşit, oldukça güçlü çekim gücü sayesinde halıların içine gizlenmiş pislikleri içine çekebilen halı yıkama makinesi, çift devirli by-pass motoruyla, bu işi pratik ve tek seferde hallediyor.
Temizlik aletlerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan olan yüksek ses çıkarma, ses düşürücü egzozuyla ortadan kaldıran halı yıkama makinesi, temizliği düşük seste yapıyor. 

Dünyadaki tek kirli su tahliye sistemini kullanan Fakir halı yıkama makinesi, 22 litrelik geniş kirli su tankıyla, temizliği daha az efor sarf ederek yapmanızı sağlıyor. 
Paslanmaz çelik gövdeye sahip olan bu makine, sadece halıları yıkamakla da kalmıyor. Sert yüzey ve koltuk temizleme özelliğiyle, evdeki temizliği ve konforu sağlıyor.

Peki Fakir halı yıkama makinesinin fiyatı ne kadar? Kaç TL'den satılıyor? İşte 20 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön