04 / 05 / 2024

Fakir Prosense Saç Kurutma Makinesi kaç TL, en ucuz nereden alınır? 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

Fakir Prosense Saç Kurutma Makinesi kaç TL, en ucuz nereden alınır? 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

Fakir Prosense Saç Kurutma Makinesi, ergonomik tasarımı ve güçlü ısı kapasitesiyle saçlarınızı hem kurutup hem de şekillendirmenizi sağlar. Peki, Fakir Prosense Saç Kurutma Makinesi Siyah ne kadar? Fakir Prosense kaç watt? İşte detaylar...



Fakir Prosense Saç Kurutma Makinesi Siyah ile saçlarınızı kurutmak artık çok kolay. Fakir Prosense ile hergün kuaförden çıkmış gibi dolaşabilirsiniz.

 Fakir Prosense Saç Kurutma Makinesi kaç TL, en ucuz nereden alınır? 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

Zor kuruyan gür saçlara bile anında çözüm sunan cihaz ile sadece kurutma işlemi değil mükemmel şekillendirme de yapabilirsiniz. Ergonomik tasarımı ve güçlü ısı kapasitesiyle saçlarınızı hem kurutup hem de şekillendirmenizi sağlar.

İSTEDİĞİNİZ ISI MODUNU SEÇİN 
Fakir Prosense'nin, 3 farklı ısı ayarı vardır. Düşük, orta ya da yüksek istediğiniz kademeyi seçme imkanı tanır. Yüksek ısıda dahi saça zarar vermez, kırık oluşmasını engeller. Vaktinizin sınırlı olduğu durumlarda yüksek ısı ayarını kullanabileceğiniz gibi hız ayarını da seçmeniz mümkün. 2 farklı hız ayarından düşük veya yüksek modunu tercih edebilirsiniz.

Fakir Prosense Saç Kurutma Makinesi Siyah, yüksek performans sağlayan 2100 Watt güç ile çalışır. DC motoru ile sizi kesinlikle yarı yolda bırakmaz, uzun yıllar boyu yüksek verim alarak kullanabilirsiniz. 1,8 metre kablo uzunluğuyla hareket özgürlüğü ve rahat kullanım sağlar.

Ayrıca soğuk hava da üfleyen Fakir Prosense, yazın sıcak günlerinde sizi bunaltmadan saçlarınızı kurutmaya ve şekillendirmeye yardımcı olur. Dar kurutma başlığı sayesinde saçlarınızda fön çekilmiş hissini yaşayabileceğiniz gibi difüzör başlığıyla dolgun, dalgalı ve kıvır kıvır saçlara ulaşabilirsiniz. Tüm bunları Fakir Prosense Saç Kurutma Makinesi ile dakikalar içinde başararak kuaförden yeni çıkmış gibi parlak ve bakımlı saçlara sahip olabilirsiniz. 

Peki, Fakir saç kurutma makinesi ne kadar? Fakir Prosense Saç Kurutma Makinesi Siyah kaç TL?

 


Geri Dön