02 / 05 / 2024

Fantastic Bomonti Konutları'nda metrekaresi 4 bin dolara! Son daireler!

Fantastic Bomonti Konutları'nda metrekaresi 4 bin dolara! Son daireler!

Elysium Fantastic Bomonti, 57 metrekare ile 92 metrekare büyüklüğündeki 1+1 stüdyo; 3+1, 4+1 dubleks ve teraslı penthouse dairelerden oluşuyor. Projedeki konutların metrekare birim fiyatları 4 bin dolardan başlıyor...



Ofton İnşaat 'ın İstanbul şžişli 'de tamamladığı Elysium Fantastic Bomonti 'de, herkesin kendi ihtiyacına göre seçebileceği toplam 337 farklı tasarımdaki dairelerin satışı devam ediyor.

Elysium Fantastic Bomonti 'nin farklı tasarımdaki daireleri ve bina yapısı, 40 bin metrekare inşaat alanında, 57 metrekare ile 92 metrekare büyüklüğündeki 1+1 stüdyo; 3+1, 4+1 dubleks ve teraslı penthouse dairelerden oluşuyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 4 ila 5 bin dolar arasında değişiyor.

şžehir merkezlerinde konforlu yaşam alanları sunan Ofton İnşaat 'ın İstanbul şžişli 'de tamamladığı Elysium “Fantastic ” Bomonti 'de, az sayıda kalan dairelerin satışı devam ediyor. Her yatırımcının kendi ihtiyaçları doğrultusunda seçebileceği 337 farklı daire tasarımından oluşan ve bu yönüyle satın almak isteyenlere farklı alternatifler sunabilen yaşam merkezinde ayrıca 9 adet de iş yeri bulunuyor.  

Teraslarla ve çevre düzenlemeleriyle zenginleştirilen Elysium “Fantastic ” Bomonti 'de biri kapalı iki yüzme havuzu yer alıyor. Kompleks içindeki fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun odası gibi hizmetler de aidat kapsamında site sakinlerinin kullanımına sunuluyor.

800 metrekarelik restoran, 1000 metrekarelik sosyal tesis ve 9000 metrekarelik otopark alanı da yine   Elysium “Fantastic ” Bomonti   Suites 'in özellikleri olarak öne çıkıyor.

Elysium “Fantastic ” İstanbul 'un en merkezi noktalarından Bomonti'de, metroya, çevre yollarına, hastanelere, alışveriş merkezlerine Nişantaşı ve Taksim'e sadece 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

0212 343 51 43-45
[email protected]  
http://www.elysiumfantastic.com/

 

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön