02 / 05 / 2024

Fantom Technovac TR 8700 Elektrikli Süpürge fiyatları ne kadar? 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Fantom Technovac TR 8700 Elektrikli Süpürge fiyatları ne kadar? 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Technovac TR 8700, güçlü motoru ve yüksek emiş gücüyle temizliği kolaylaştırır. En küçük toz parçacıklarını bile hepa filtresinde hapsederek havanın temiz kalmasını sağlar. Torbasız temizlik avantajı sunar. Peki Fantom TR 8700, kaç watt? İşte detaylar...



Technovac TR 8700, özel tasarımlı hi-tech cyclone toz haznesi ve yüksek emiş gücü ile tozu havadan ayrıştırıp merkeze toplar. Dışarıya yüzde 99 temiz hava çıkmasını sağlar.

 Fantom Technovac TR 8700 Elektrikli Süpürge fiyatları ne kadar? 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Bütün tozlar, hi-tech cyclone haznenin alt tarafında birikir ve çıkartılabilir hazne sayesinde pratik bir şekilde boşaltılır. Torbasız temizlik avantajının yanı sıra hem temizlenmesi hem de kullanımı hijyenik ve kolaydır.
CYCLONIC TÜPLER
Vakumlanan tüm toz zerrecikleri hi-tech haznenin içindeki silindirik bölmeye girerek cyclone sistem ile merkezden uzaklaşıp üste doğru dairesel hareket eder.
TOZ TOPLAMA
Silindirik bölmeden yukarı doğru çıkan tozlar, hi-tech hazne kapağından, ana toz bölmesine geçiş yaparak tabanda birikir ve hareketsiz olarak bu bölmede hapsolur.
HEPA FİLTRE
Silindirik kısımdan yukarı doğru gelen nano boyuttaki toz partikülleri, üçüncü bölmeye doğru yönelir ve hi-tech haznenin çıkışındaki hepa filtrede tutulur.  Filtre, bu bölmeden hava çıkışına toz geçişine izin vermez. Technovac TR 8700 elektrikli süpürge, hava çıkış kanalında bulunan ikinci hepa filtre ile 2 kademeli filtreleme yaparak çıkan havanın temiz olmasını sağlar.
HI-TECH HAZNE
2 litre kapasiteli hi-tech haznesi, yüksek toz toplama ve emiş gücü ile bir seferde tüm evi temizleme olanağı sunar. Kolayca ayrılabilen hi-tech haznesinde toplanan tozlar, hazne kapağı açılarak pratik bir şekilde boşaltılır.

Technovac TR 8700 Elektrikli Süpürgenin Sunduğu Kullanım Avantajları Şu Şekilde:
• Cyclonic torbasız temizlik
• 2 litre toz kapasitesi
• Yüksek emiş gücü
• Değişik yüzeylere özel aparatlar
• Ayarlanabilir teleskobik boru
• Hız ayar düğmesi
• Yormayan pratik kullanım
• Otomatik kablo sarma
Technovac TR 8700 en ucuz nerede? Technovac TR 8700 Mor Elektrikli Süpürge ne kadar? Technovac TR 8700 Siyah Elektrikli Süpürge en ucuz nereden alınır? Technovac TR 8700 Mavi Elektrikli Süpürge kaç TL? Technovac antrasit fiyatı ne kadar? 
 


Geri Dön