09 / 05 / 2024

Faros Hotel Taksim 2013 mükemmellik ödülünü aldı!

Faros Hotel Taksim 2013 mükemmellik ödülünü aldı!

Faros Hotel Taksim, gezginler tarafından dünyanın en büyük seyahat sitesi sayılan TripAdvisor’da en iyi performans gösteren otel seçildi...



Faros Hotel Taksim, TripAdvisor’da gezginlerden tutarlı şekilde mükemmel yorumlar alan ve dünya çapında nitelikli işletmeler sınıfına giren işletmelere verilen Mükemmel Misafirperverlik Ödülü’ne layık görüldü. Pek çok misafirden 5 puan üzerinden 5 puan alan Faros Hotel Taksim için dünyanın dört bir yanından yorum yazanlar özellikle otelin konumunu, yüksek temizlik standartlarını, Türk ve dünya mutfaklarından leziz örnekler sunan restoranlarını ve personelinin güleryüzlülüğünü, yardımseverliğini övüyor. 

  

Faros Group Yönetim Kurulu Başkanı Suat Akgül TripAdvisor’da listelenen işletmelerin sadece yüzde 10’una verilen Mükemmel Misafirperverlik Ödülü ile ilgili olarak “Müşterilerimize unutulmaz bir deneyim yaşatmak için çok çalışıyoruz. Bu ödül sıkı çalışmamızın TripAdvisor’da olumlu yorumlara dönüştüğünün kanıtıdır.” şeklinde konuştu.



Faros Group Hakkında


Faros Restoran ve Oteller zinciri faaliyetlerine 1989 yılında küçük bir tatil beldesinde bir restoran ile başladı. İlk olarak Marmaris'te açtığı restoran ve otelden sonra İstanbul'a yönelerek Sultanahmet ve Sirkeci'de de butik  Taksim’de otel ve restoran işletmelerinin ardından Taksim’de açılan Faros Dine&Wine, Faros Kebap ve Faros Hotel Taksim işletmeleri ve Faros Group’un gücünü perçinledi. Daha sonra Marmaris’te Yunus Hotel ve Taksim’de Raven Pub&Suites’i açan grup otel ve restoran yatırımları ve yönetimini geniş bir yelpazede çeşitlendirirken restoran ve turizm sektöründe önde gelen  şirketler arasına girmeyi başardı. 




Geri Dön