28 / 04 / 2024

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.



Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nün sahibi oldu.

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklamaya göre, KalDer tarafından gerçekleştirilen 31. Kalite Kongresi'nde, Avrupa Kalite Yönetim Vakfı’nın EFQM Modeli referans alınarak, en iyi performansı gösteren kuruluşlara verilen Türkiye Mükemmellik Ödülü’nü, “Entegre Stratejik Planlama” iyi uygulaması ile Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kazandı. Böylelikle Vakıf GYO, 1993 yılından beri yürütülen ödül programında finans sektöründe bu ödülü alan ilk kuruluş oldu.

Vakıf GYO ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

VakıfBank iştirak şirketleri arasında yer alan ve Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olarak kurulan Vakıf GYO’nun Genel Müdürü Onur İncehasan konuyla ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı.

2020 yılında başlattıkları kurumsal gelişim projesi ile şirketimizin başarı grafiğinin her geçen gün yükseldiğini söyleyen Onur İncehasan, Vakıf GYO’nun şirket performansını üstün performans seviyesine çıkardığı bu süreci, bugün Türkiye Mükemmellik Ödülü ile taçlandırmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. İş dünyasının en prestijli ödüllerinden birini kazanarak sektör tarafından da örnek gösterilen bir şirket olma vizyonuna uygun bir adım daha atmış olduklarını da belirtti.

Onur İncehasan, bugünün dünyasında kuruluşları yalnızca ciro ve verimlilik göstergeleri gibi tek boyutlu parametrelere göre değil, kuruluşun bütün süreçlerinin, hedeflerinin, risklerinin ve rekabet ortamındaki konumunun da ele alınması gerekliliğini belirtti.


Geri Dön