12 / 05 / 2024

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.



Onur İncehasan yaptığı açıklamada bu anlamda, uluslararası düzeyde bütünsel yaklaşıma sahip bir yönetim sistemi olan EFQM Modelinin kurumlar için iyi bir rehber niteliğinde olduğunu dile getirerek de bazı açıklamalar yaptı.

Bundan sonra edindikleri bu başarıyı sürdürülebilir hale getirme hedefi ile hız kesmeden yatırım yapmayı sürdüreceklerini kaydeden İncehasan, şirketin sahip olduğu köklü geçmiş ve tecrübesine yakışır biçimde projeler geliştirdiklerini söyledi. Bu sene sonunda, İstanbul Finans Merkezi içerisindeki sembol yapılardan biri olarak gösterilen VakıfBank Genel Müdürlük Hizmet Binası projemizin teslimine hazırlandıklarını söyleyen Onur İncehasan, inşaat faaliyetlerine hız verdikleri Ankara’daki Cubes  Ankara  ve İstanbul’daki Tablo Adalar projelerinde, bulundukları bölgede gözle görülür ilerlemeler kaydedildiğini de dile getirdi.

2023 yılı içerisinde tamamlamayı planladıkları projelerinde yer alan konut, ofis ve home ofis tipindeki bağımsız bölümlerin satış süreçlerini de devam ettirdiklerini kaydeden Onur İncehasan, cumhuriyetin 100. yılı olan 2023 yılında; hakim ortakları VakıfBank’tan aldığımız güç, çevik yönetim yaklaşımları ve yetkin insan kaynağı sayesinde hedeflerini tek tek gerçekleştireceklerine inandığını söyledi. İncehasan ayrıca sektöre örnek bir şirket olma vizyonu ile büyümeye, ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Vakıf GYO, 2022'nin ilk 9 ayında 2.7 milyar TL hasılat elde etti!

Vakıf GYO İki Konak projesiyle İzmir'e 524 yeni konut geliyor!

Vakıf Gayrimenkul GYO 125 milyon TL'ye AC Yapı'dan Arsa satın aldı!


Geri Dön